Acteur Goga Kapoor overleden

Acteur Goga Kapoor is op donderdagochtend op 70-jarige leeftijd overleden.

Goga Kapoor was één van de meest populaire schurken van Bollywood.
Acteur en goede vriend Gajendra Chauhan zegt dat het een natuurlijke dood was. “Hij was al bijna zes maanden ziek. Het was een natuurlijke dood. Hij laat zijn vrouw en drie dochters achter. Hij was één van de meest actieve bestuursléden van de Cine Artistes Vereniging.”

Goga begon zijn carrière in het theater waar hij voornamelijk te zien was in Engelse theaterstukken, waaronder één met Amitabh Bachchan. Terwijl de laatstgenoemde eerder zijn debuut in Bollywood mocht maken verscheen ook Goga vrij snel op het witte doek met zijn rol in de film Jwala in 1971. Hij acteerde in meer dan 120 films. Zijn meest populaire rol was als Dinkar Rao in Agneepath. Sommige van zijn andere films waren Qayamat Se Qayamat Tak, Kabhi Kabhi Haan Naa, Pathar Ke Phool, Ganga Jamuna Saraswati, Shahenshah, Phool Aur Kante en Run.

6 REACTIES

  1. RIP:
    Goga is known for having worked in a lot of films starring Amitabh Bachchan in the 70s and 80s. His filmography includes movies like Zanjeer (1973), Muqaddar Ka Sikander (1978), Mr. Natwarlal (1979), Dostana (1980), Shaan (1980), Lawaris (1981), Satte Pe Satta (1982), Coolie (1983), Mard (1985)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.