Asha Bhosle gaat acteren

Ze is al bijna zes decennia één van de bekendste zangeressen uit Bollywood, maar op 77-jarige leeftijd besluit Asha Bhosle om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze gaat namelijk acteren.

Asha Bhonsle heeft al vele muziekvideo’s gemaakt, maar het is de eerste keer dat zij één van de hoofdrollen in een film op zich neemt. “Het is voor mij een nieuwe uitdaging en ik heb zoiets nog nooit gedaan. Mijn fans weten heel goed dat ik doen wat mijn hart mij ingeeft.”

De film is getiteld Maaee en vertelt het verhaal van een vrouw en haar zoon die besluit om haar te verlaten. Ze besluit vervolgens om bij haar dochter en schoonzoon in te trekken.

Maaee wordt geproduceerd door Subhash Dawar-Nitin Shankar en zal worden geregisseerd door debutante Mahesh Kodiyal. Wanneer de film wordt uitgebracht is niet bekend.

11 REACTIES

 1. Wow, ze is een fatastische zangeres en op deze leeftijd nog acteren, petje af!!!! Zij is de beste zangeres van de wereld ( mijn mening, want ik ben een grote fan van haar)

 2. Ze kan wel goed zingen, alleen heeft ze een lange tijd in de schaduw van haar zus geleeft. Lata Mangeshkar.

  Maar goed, hoe dan ook allemaal goede talenten.

 3. hoezo in haar schaduw? Ze heeft zelf een mooie zelfstandige carriere (gehad!!). Dus wat lul je nou dom Rajivie. Jij leeft zelf in je eigen schaduw. Dus hou alsjeblieft in het vervolg dit soort onzin voor jezelf! HUFTER!!!

 4. Rani, waarom zo grof? Dat kon je toch op een normale manier aangeven.

  Ik begrijp het echt niet al die gehaat.

  Rahat

 5. @ Rani

  Ik zeg het je vooraf al, ik ga me niet verlagen tot jouw niveau door uit te gaan schelden. Daar ben ik veels te goed voor.

  on topic: ik zeg toch niet dat ze ALTIJD in haar schaduw heeft geleeft. Ik zeg voor een lange gedeelte. (wat betreft de (CARRIERES)
  Kijk maar eens naar de aantal nummers dat ze elk hebben mogen zingen. En ik durf te wedden dat dit bij Lata veel meer is dan bij Asha.
  Maar waarom doe ik nog enige moeite om dit aan jou uit te leggen. Snap jij tog niet.

  Off topic: Waarom zou ik mijn “onzin” voor me moeten houden. Wat voor site is dit?! Dat jij mijn mening als “onzin” ziet is jouw probleem. Moet je maar niet op zo’n site komen om te lezen en te reageren.
  Ps. Leg me even uit, hoe kan een persoon in zijn of haar eigen schaduw leven?! Dat snap ik even niet. Of is dat een Rani, Gaali thing…

 6. @Rajivie

  Jezus man nog nooit gehoord van het woord: NEGEREN!! nogmaals dit is wat ze wil, volgende keer gaat ze je weer aanvallen, op dat jij er uitgebreid op in gaat. Eigenlijk vind je het wel leuk, zeg eerlijk!!

 7. @ Suresh.

  Niet doorvertellen he…
  Hoeft ze niet te weten.
  En gelijk heb je, ze reageert weer. Kijk maar bij dat festival van Raj Kapoor. Ik geniet ervan.

  @ Sarah

  Thenk you. by the way, my real name is Rajiv.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.