Sonu Nigam stelt internationaal project uit

Sonu Nigam heeft zijn werkzaamheden voor een internationaal project stopgezet. Zijn moeder werd gediagnosticeerd met kanker en de zanger wil nu niets anders aan zijn hoofd. 
“Helaas werd in december vorig jaar kanker bij mijn moeder geconstateerd en ze zit nu in de vierde fase. Ik realiseerde mij dat het misschien Gods wens is dat ik in India moet blijven en niet terug moet naar Amerika totdat mijn moeder beter is”, zegt de zanger.

Hoewel de levensbedreigende ziekte al in de vierde fase is beland, is Sonu ervan overtuigd dat zijn moeder zal genezen. “Zelfs in deze vierde fase, zal ze herstellen”, zegt hij.

Het internationale project zou een samenwerking zijn tussen Sonu en een Amerikaanse componist. Hoe is de samenwerking tot stand gekomen? “Ik verbleef in 2009 voor ongeveer zeven maanden in Amerika. Als je een muzikant bent, trek je al vrij snel muzikanten om je heen. Ze zijn daar niet erg bewust van de Indiase muziek en toen ze mijn naam googleden kwamen ze erachter wat ik allemaal kon.”

Sonu weet nog niet hoe hij een bijdrage gaat leveren aan het album, maar hij gaat het wel doen. “Het is een andere wereld. De muziek is anders en de producenten zijn anders. Ik weet nog niet wat ik ga doen. Ik moet wachten tot mijn moeder beter is. Het moet in ieder geval een internationaal album worden. Ik kan niet veel in details treden, want je weet hoe cynisch de Amerikanen kunnen zijn,” aldus Sonu.

13 REACTIES

 1. Wat erg ik hoop dat zijn moeder snel geneest! Kanker is een hele erge ziekte i wens het niemand toe !

 2. oh sorry Sarah maar ik wens het jou eigenlijk wel toe!!!

  RANI WEET JIJ wat dat betekend,ik wens zulke ziekte niet voor een vijand. als het een geintje is zou ik zeer op prijsstellen als jij dat kenbaar maakt bij Sarah.

  Allah Hafiez

  Rahat

 3. Fack u Rahat en Rani stelletje vieze kut kinderen dat jullie zijn ik hoop dat jullie of een van je familielid kanker krijgt dan zul het voelen kleuters dat jullie zijn !!!
  Ps he Rani waarom ben jij zo opgefokt altijd doe er iets aan meid! Of zoek hulp!!

 4. Alles eerst wil ik Sonu Nigan veel sterkte toe wensen met het overwinnen van deze vreselijke ziekte dat zijn moeder is opgelopen!
  WTF Komen er hier baby’s alleen onder alles reactie zetten damnnnnnn
  Bij deze wil ik zeggen dat jullie geen kleuters of peuters zijn maaar Baby’s!
  Voor vele mensen is kanker de dood! En jullie moeten er niet mee spotten en vooral elkaar niet gunnen.
  Kanker verziekt je taal mensen! Don’t ever wish someone! Het komt altijd op je zelf af
  Ik hoop dat jullie deze lesje goed onthouden…!!!

 5. en jammer trouwens dat je je toch verlaagt tot Rani, het maakt je in ieder geval geen haar beter!!

 6. Rani is een beetje chagarynig ofso ;p, drm komt ze het hier afreagere:$

  Sonu nigam Sterkteeeeee!!!!!

 7. Fack u Rahat( SARAH ) waarom scheld jij mij in God’s naam ik heb geen
  woord verkeerd bedoeld maar ja……..dank je wel.

  Rahat

 8. Veel Sterkte Sonu 🙁
  Je moeder is echt je alles.. hopelijk zal Allah haar helpen..

  Ps. jammer dat mensen zich zo kunnen verlagen.. met ziektes spotten is echt laag.. je beseft het pas als 1 van je dierbaren of jij zelf het oploopt…

  Khude Hafiez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.