Arbaaz Khan gaat Dabangg 2 regisseren

Nu al tijdje bekend is dat de succesvolle film Dabangg een vervolg krijgt, was iedereen nieuwsgierig naar wat regisseur Abhinav Kashyap dit keer zal doen. Maar deze week is bekend geworden dat niet Abhinav de film zal regisseren, maar Arbaaz Khan.
Er gingen al een tijdje geruchten over een aantal onenigheden tussen de Khan broer en Abhinav Kashyap. Vervolgens ontving Arbaaz een sms van Abhinav waaruit bleek dat hij Dabangg 2 niet zal reggiseren. Arbaaz heeft de onenigheden nooit ontkend in de media, maar zegt ook dat het vreemd was dat Abhinav hem via een SMS vertelt over zijn beslissing in plaats van persoonlijk.

Abhinav’s exit als regisseur maakt dus de weg vrij voor Arbaaz om zijn regiedebuut te maken.  Het doet je denken aan de beroemde quote uit Dabangg: “Ab tak nahlaaya tha… ab dhoougaa.” Arbaaz kan nu opgelucht zeggen: “Ab tak film produce kiya tha… ab direct karoonga!”

4 REACTIES

  1. Yeahhhh..
    Ben benieuwd. Dabang1 was was ergggggg leuk.
    kijk weer uit voor deze.
    GO Arbaaz!!!

  2. Arbaaz is echt een man, I like his Attitude!! Vergeleken met zijn andere twee broers vind ik hem toch wel de beste. Salman is zo laf en uitslovend, en die andere is lelijk en kan niet acteren. Arbaaz’s just Perfect!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.