Will Smith goes Bollywood

Will Smith goes BollywoodHollywood acteur Will Smith is vastberaden een rol te gaan spelen in een Bollywoodfilm. De acteur, die erg onder de indruk is van Bollywood films en acteurs, heeft Aishwarya Rai Bachchan al meerdere malen benaderd voor een rol in zijn films ‘Hitch’ en ‘Hancock’. Daar Ash echter geen tijd kon vrijmaken vanwege haar lopende filmprojecten heeft Will uiteindelijk de bekende Hollywood actrices Eva Mendes en Charlize Theron gecast. Nu wil hij graag een filmrol in een Bollywoodproductie en heeft daarom al een paar bezoekjes aan India gebracht. Zo bezocht hij in Mumbai de set van ‘Slumdog Millionaire’ om bij de Britse regisseur Danny Boyle, bekend van onder meer ‘Trainspotting’, advies in te winnen. Ook is Will bij Anil Kapoor op bezoek geweest om met elkaar van gedachten te wisselen over een mogelijke samenwerking.

Volgens Boyle komen Bollywood en Hollywood steeds dichter bij elkaar. ‘Slumdog Millionaire’ met onder andere Anil Kapoor is daar een goed voorbeeld van. De film, die gebaseerd is op de bestseller Q and A van Vikas Swarup, gaat over de straatjongen Jamal Malik uit Mumbai, die meedoet aan de Indiase versie van ‘Lotto Weekend Miljonairs’ om zijn liefde te bewijzen voor zijn vriendin Latika, die een grote fan is van de show. De film heeft dit jaar de People’s Choice Award gewonnen op de Toronto International Film Festival. Vanaf 2 april 2009 zal het in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

16 REACTIES

 1. Jammer dat ash niet met hem in een film heeft gespeeld, volgens mij wilt hij haar heel graag in zijn film heb het meerdere malen gehoord dat ze het heeft afgewezen.

 2. Ja mang…Will Smith in een Bollywood comedy zie ik echt wel zitten….zou geweldig zijn. Will is een goede gozer en een bijzondere en zeer getalenteerde acteur…

 3. ooke lol da ti dat wil ben beniuwd of die ook zo goed in bollywood films kan spelen :p

  maar ja hoolywood en bollywood kan we in de buurt komen met elkaar maa rbollywood is nog steeds ut best !

 4. leer eens hindi spreken dan kom je terug
  ik wil geen engels in die films
  eigelijk is het gewoon beste dat je bij hollywood blijft
  mensen zien niet dat hij een hele grote acteur is hij moet niet zelf gaan en moet gevraagd worden

 5. We weten allemaal waarom mevr Rai 2 keer will smith heeft afgewezen; vanwege zn huidskleur. Ik ben aziatisch, net als jullie allemaal, en dus weet ik helaas hoe aziaten in het algemeen (dus gelukkig niet allemaal) over zwarten denken. Mijn moeder die in azie is opgegroeid zei zelfs tegen me dat mensen daar zwarte mensen als een soort 2e rangs mensen zien. Godzijdank is zij zelf geen racist. Als dit niet geval is bij mevr rai dan zou ik toch graag haar reden dan willen weten om de grootste filmster ter wereld (zoek het maar op in bijv. wikipedia; will smith is de enige acteur in de geschiedenis die 8 films achter elkaar heeft gemaakt die meer dan 100 miljoen per film hebben opgebracht). Ik hoop zo graag dat ze niet is zoals ik net beschrijf, maar ja als je de grootste acteur afwijst maar wel ja zegt tegen onbekende filmpjes met kleine acteurs zoals mistress of spices en die andere troep, dan kan het toch echt niet anders.

 6. 😀 Niet moelijk doen, ga gelijk naar Shah Rukh Khan en speel samen met hem in een film. Dan weet je teminste zeker dat je het gaat maken in Bollywood. Owh of een Aamir Khan film kan ook nog 😀

 7. hmm,,A waar heb je gelezen dat aishwarya hem heeft afgewezen vanwege zijn huidskleur.
  ik w il het ook wel lezen,
  majaa,,
  will smit ik echt grappig man,vooral toen hij hindustaans ging zingen..wuahaha echt grappig man

 8. Ik vind hem de beste acteur in hollywood
  hij kan gewoon alles comedy,actie enz….
  Het zou heel dom zijn als hij niet in een bollywoodfilm zou mogen spelen.En hij heefd geen bekende acteur uit bollywood in zijn bollywoodfilm nodig.
  Hij is al heel bekend deze film zou gewoon een superhit worden.

 9. Uhh oke lowl? Maareh al die hollywooders komen naar bollywood man, straks veranderd bollywood nog in hollywood?:O Wtf

 10. hij IS COOL!!!!!!!!!!!!!!maar hij mag geen scheetjes daar laten volgens mezelf ghghhhhhhjh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.