Geen ‘Unforgettable tour’ in Nederland

Bollywood Unforgettable TourAfgelopen zomer werd de ‘Nederlandse’ Unforgettable tour van de familie Bachchan, welke op 29 augustus in Ahoy-Rotterdam zou plaatsvinden, afgelast. Vier dagen voor de show kondigde organisator Sekier Entertainemnt Services (SES) aan dat de Unforgettable tour verplaatst zou worden naar een andere datum. In een persbericht van SES werd gemeld dat de show in Nederland eind november van dit jaar zou plaatsvinden. Aangezien het nu november is, waren wij van Bollywood.NL erg benieuwd naar de nieuwe datum. Maar wat blijkt, de show in Nederland gaat helemaal niet door!

In een kort gesprek dat wij zondag hadden met een vertegenwoordiger van Wizcraft International, het bedrijf achter The Unforgettable tour en de IIFA Awards, kwam naar voren dat er absoluut geen intentie bestaat en/of bestond om de show eind november in Nederland te laten plaats vinden. Mensen die reeds kaarten hebben gekocht en op de show in november wachten, hebben dus niets aan de kaarten.

Volgens de website van SES kan er nog geen datum voor de tour worden gegeven. “I.v.m. de gezondheid van Amitabh Bachchan hebben wij nog geen datum voor de Unforgettable tour,” meldt SES op haar website. (wordt vervolgd)

18 REACTIES

 1. ik heb kaartjes !!!!!!!!!!!maar door Amitabh Bachchan is het verpest!!!!zo man!!!

 2. En dan wil je dat mensen nog vertrouwen in je hebben. Nou op deze manier zal dat zeker niet behouden blijven. Dan vraag je erom.

 3. jah…Hooor egt dom mang
  gelukkig heb ik geen kaartje gekocht
  maar wel sonde voor de mensen die dat wel hbbn gedaan
  maarjah..vindt het egt nergens op slaan
  -x-x-

 4. so jaaa man,,gelukkig had ik geen kaartje gekocht,,
  maja wel jammer want ik wilde aishwarya zooo graag zien,
  en de rest ook.

 5. nou k ben blij dat k niet heb gekocht was wel van plan maarja ze kunnen ut tog wel wat beter regelen ach ja

 6. eejjhh maannn wrm moet die bachan het nouww weer verpestennn
  sjongggeee jonnggee jonggege maannzz heb kaartenn
  egt kutt

 7. Mee eens Raj! zie de anderen allemaal onzin blaten ..

  Ik had ook kaartjes gekocht en heb mijn geld netjes terug gestort gekregen!
  Gezondheid van Amitabh gaat voor en niet dat hij halfdood een optreden gaat doen toch!

  Hij zal nog lang en gezond leven.

  Mega star .. The legend!

 8. waarom heeft iedereen het over de gezondheid van Amitabh dat de show niet door gaat heeft niets te maken hiermee ze waren het zo wie zo niet van plan dit komt alleen maar door die flut organisatie van sekier en ze probeerden ons allemaal aan het lijntje te houden om te zeggen dat de show door gaat maar versteld word door Mr Amitabh zijn gezondheid

 9. nou ja wat een onzin eerste zeiden ze dat het niet door ging omdat
  iets gebeut was en nu nog een smoesje dat Amitabh Bachchan ze gezondheid niet goed is terwijl de media in bollywood zegt dat het goedt gaat met hem gezondheid ik weet niet waarom zo veel liegen als ze niet willen komen moeten ze gewoon zeggen en niet steeds smoesje verzinnen nou ik denk dat de show helemaal niet komt slaat nergens op

  ik heb heel erg teleurgesteldt

 10. Amitabh Bachchan is ook een mens hoor, sommige hier denken dat hy een wonder mens is ”is die ook” maar dan kan een wonder mens ook ZIEK zijn!
  en Amitabh word ieder jaar ouder net als wij hier allemaal als jullie nog niet wisten :S. dus gezondheid is zoiezo nr. 1 en dan de rest. tuurlijk is het jammer dat ze niet komen, maar betekend dat die nooit komt. GEDULD! xD

 11. JB.
  Ik wil alleen maar zeggen, dat je het van je eigen MENSEN moet hebben.
  BEDONDEREN EN OPLICHTEN ALS DE ZAKKEN AL GEVULD ZIJN.
  ZULKE MENSEN MOETEN ZE BIJ HET TROS PROGRAMMA OPGELICHT OPGEVEN!!!!
  DAN KUNNEN ZE DE GANGEN VAN HUN NAGAAN EN AAN DE TAND VOELEN.

 12. mensen zijn opgelicht, bedoel de shows in de VS zijn wel doorgegaan.En toen was hij ook al niet helemaal gezond, heb al het nieuws hierover bijgehouden, mijn zusjes hadden ook kaartjes, nog niks terug gehad.fucked up hoor.

 13. Als je je kaartjes netjes opstuurt naar ticketservice of waar je het vandaan hebt kan je binnen 2 weken je geld gestort krijgen …

  ik had hem al binnen een week, want na het opsturen heb ik ze weer opgebeld en ze hadden mijn post werkelijk in goede orde ontvangen.

  Ik vind het alleen jammer dat het niet zo best gaat met Amitabh en dat hij niet kan komen.

  hopelijk krijgen we weer een kans, maar dat betwijfel ik, want hij heeft de laatste tijden erg veel last van pijnen aan zijn buik.
  De pijnen die hij had opgelopen tijde sde filmopnames van COOLIE.

  Jai Mata Di

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.