Amitabh Bachchan gered door tulband

Bollywood - Amitabh BachchanBollywood-acteur Amitabh Bachchan is onlangs weer door het oog van de naald gekropen. De 64-jarige Bollywood ster dankt zijn leven aan de tulband die hij op zijn hoofd droeg tijdens opnames van de film Eklavya. Hij moest voor een scene tussen een groep van vierhonderd kamelen doorlopen, toen een van de dieren hem ineens tegen het hoofd schopte. Bachchan kreeg een harde klap, maar door de stevige tulband raakte de 64-jarige acteur nauwelijks gewond.

Door het Indiase hoofddeksel was Bachchan alleen een beetje duizelig. ,,De tulband heeft mijn leven gered”, bleef hij na afloop van het incident herhalen. Het is niet de eerste keer dat Bachchan een ongeluk kreeg tijdens opnames. In 1982 raakte hij zwaar gewond aan zijn buik tijdens een actiescène voor de film ‘Coolie’. Hij moest hiervoor maanden lang herstellen in het ziekenhuis van Bombay. © Bollywood.NL

20 REACTIES

 1. hahaahh cool door die tuband !!!
  aah goed dat er niks met hem is gebeurt dan zou ik echt verdrietig worden maja glukkig maar
  doei

 2. aaaaaaaah ik bedank die gene die de tulband heeft uitgevonden en amitabh ji niks heeft laten overkomen

  dank u wel

 3. Je ziet het nu al gebeuren he!

  Aishwarya is nog niet eens getrouwd met Abhishek en dan zie je dat ze nu al ongeluk brengt aan de familie Bachchan, want ze is Manglik!

  Er moet dus echt een serieuse Pooja voor worden gedaan!

 4. @@Fayal AFG:

  UHm nee! ik overdrijf niet! Maar dit zou je niet zeggen, als je wist wat MANGLIK betekent toch? ;p

 5. Jullie zijn gek dat Aish ongeluk brengt. Echt dom. Omdat je haar niet mag hoef je haar de schuld niet te geven van dit. Dit kon ook gebeuren zonder Aish. Dat weet je maar nooit.Maar ben blij dat Amitabh niks mankeerd!

 6. Nou Rajivie: uit mijn tekst kan je nergens halen dat ik Aishwarya niet mag hoor. Ik vind haar een hele leuke actrice.
  Ik baseer gewoon op het geloof/horoscoop stand.

  @@ SRK lover: Manglik wilt zeggen:
  Iemand die met deze horoscoop stand geboren is zal ervoor zorgen dat er na het huwelijk zijn/haar partner binnen bepaalde tijd komt te overlijden. Dus dwz. dat deze persoon veel ongeluk brengt in de aankomende familie wanneer die trouwt. Aish en abhi zijn nog niet getrouwd, maar ze zijn toch wel verloofd?

  Maar deze horoscoop stand kan je doen sussen door enige pooja’s. Ik heb vernomen dat Aish zelfs met bomen is getrouwd om het te doen sussen.

  Indien men geinteresserd is in dat artikel zal ik dat pas plaatsen als jullie er naar vragen.
  Hopelijk begrijp je mijn uitleg wel.

 7. “Anchu” hoe weet je waneer ze precies geboren is en dat ze manglik is???!! 1 ongelukje en je geeft haar gelijk de schuld. Die mense ook noh….

  En ik zeg dat je haar niet mag omdat jij er eerst aan denk dat ze ongeluk brengt. Kijk ik mag haar en ik dacht niet daaraan. Maar jij dus wel. En dat zegt al veel…..

 8. @Anchu

  ik dach dat ik ergens had gelezen dat ze met een boom moest trouwen zoals jij ookal zei maar dat ze dat niet had gedaan maar je kan gelijk hebbben ik weet het niet zeker

 9. Voor SRk-Lover:

  Aishwarya in trouble for marrying a banana tree!

  Aishwarya Rai’s marriage with a banana tree landed her in legal trouble. As per latest a Patna based lawyer, Shruti Singh, has filed a PIL against the actress for allegedly marrying a banana (peepal) tree at Benaras temple.
  Last year in December, Aishwarya along with Bachchans visited Vishwanath temple at Banaras , where several pujas and rituals were performed to remove her mangal dasha, which is believed to make trouble in marital relationship. And marrying a banana tree was one of these rituals, performed there. Reportedly, the decision was imposed on her by her to-be-father- in-law Amitabh Bachchan.
  Shruti Singh, who filed the PIL in the Patna High Court against Ash, alleged that the ritual performed by Aishwarya, Amitabh and Abhishek would only promote superstitions and blind faith among common people. Singh also alleged that this superstitious action will promote untouchability, an existing social evil in the country. It is in violation of Article 17 of the Constitution, which prohibits untouchability. It also violates fundamental human rights. Singh, who is also a social activist, has also demanded a public apology from the Bachchan family for promoting superstitious acts like these.
  Needless to say, Aishwarya, who’s engaged to Abhishek last month.

  @@ Laila: Idd. lees artikel hierboven. Ze is met een bananen boom getrouwd om ongelukken in de familie te doen voorkomen. Die pooja moest worden uitgevoerd, anders hebben ze veel pech en kan zij Abhishek op deze manier ook kwijt raken( dood gaan).

  @@ Rajivie: Als men in deze dingen gelooft kijkt men zeker naar zulke ongelukken en zeker de geboorte stand van Aishwarya zegt dat zijn manglik geboren is. wat jij wilt mag jij geloven en laat anderen in hun waarde.

  Hopelijk is het voor jullie allen wel duidelijk. Maar nu zit Aishwarya in problemen omdat zij met een boom is getrouwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.