Bollywood actrices komen naar Den Haag

Adnan SamiEén van de topzangers uit de Indiase filmindustrie komt vandaag (zaterdag 3 februari) samen met vier Bollywoodsterren naar Den Haag. Zanger Adnan Sami neemt Bollywood actrices Koena Mitra, Celina Jaitley, Amrita Arora en Sanober Kabir mee voor een persconferentie in Hotel Des Indes op het Lange Voorhout in Den Haag. Ze arriveren daar rond 12 uur en zijn later op de avond te zien tijdens het concert en de Bollywoodshow in Ahoy’ Rotterdam. De persbijeenkomst, welke wordt georganiseerd door Jimmy Events International, is volgens het Algemeen Dagblad in Den Haag omdat daar de meeste hindoestanen wonen.

19 REACTIES

 1. Show was hell flop..celina was er niet eens…als ik die show met een cijfer moest beoordelen, was het een matige zes!!

 2. ben er geweest en gin er pas om 1930 naar toe, wan tik d8 zaal gaat open om 19h dan zal het voorprogramma wel zo rond 20h beginnen. toen ik aan kwam rijden, d8 ik damn ben ik wel op de juiste dag. het was superrrr rustig, geen rij etc,.. in ieder geval geparkeerd en aar binnen gegaan. nou kan je vertellen dat Ahoy een tikkeltje te groot was voor meneer Sami. 2e ring zo goed als leeg, 1e ring voor nog geen 20% gevuld, alleen de vip was vol, daar achter op de vloer zelf was het leeg. al met al schat ik het op zo’n 5000 man, waar er in ahoy meer dan 30.000 in kunnen. adnam heeft maar 9 nummers gezongen, 5 voor de rust 4 erna, de rest was allemaal bullshit met dansgroepen die niet eens synchroon kunnen dansen en een of andere sunny V (hoop hem nooit meer te hoeven horen zingen, bah bah).
  Adnan was daarin tegen wel gewelding, alleen ik had wat meer nummers verwacht en een iets spectaculairdere podium, want het was inderdaad alleen een podium niets meer niets minder. als ik een cijfer moest geven, Adnan een 8, de hele show in het geheel. een dikke 4

 3. he salaam meisjes ( denkk ik).
  adnan sami is de beste
  ik heb hem een keer van diiiiiiiiiiiiiiiiichrbijj gezien.\\
  vet toch en heb een handtekking van hem gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.