Shilpa uitgenodigd door premier en koningin

Bollywood - Shilpa ShettyBollywood-ster Shilpa Shetty, die zondagavond tot winnares van het reality-programma “Celebrity Big Brother” werd uitgeroepen, is uitgenodigd voor een ontmoeting met koningin Elizabeth II en premier Tony Blair. Dat meldt ze woensdag in een gesprek met The Daily Mirror.

Shilpa Shetty ontving een officiële uitnodiging om op 12 maart in gezelschap van de Engelse Queen “Commonwealth Day” te vieren, de dag van het Britse Gemenebest. Bovendien is ze uitgenodigd om op 7 in het Lagerhuis een ontmoeting te hebben met premier Tony Blair, zo verltelt ze aan de krant. “Dit is een enorme eer”, zo zegt ze zelf. Shetty haalde de laatste weken wereldwijd het nieuws nadat een medekandidate zich racistisch over haar had uitgelaten.

24 REACTIES

 1. echt geschikte foto voor horrorfilm.
  Wie kan hier net zo groot zijn mond opentrekken als die foto 😛

 2. Met deze uitnodiging probeert Engeland koste wat koste de handelsbetrekkingen met India niet in gevaar te brengen. Daarom heeft Shilpa ook BB gewonnen. Wie kan de stemmen controleren op echtheid? BB is simpelweg door de Engelsen omgekocht zodat grote zakelijke transacties niet in gevaar komen. Het bod van Tata op Corus bijvoorbeeld?

 3. hmm
  i’m happy for her that she won this program
  but they can better place an another photo of her

  ik wens haar een proficiat
  xxxx
  suman

 4. wat zuurt iedereen van lelijk foto dit was de meest schokkende moment voor haar duss.., en ik ben echt heel blij voor haar

 5. Ze wordt steeds populairder. Maar jullie moesten zien hoe ze reageerde toen ze kreeg te horen dat ze had gewonnen. Echt grappig. En daarvan is deze foto.

 6. heey allmaal .. ik vind dat ze het heeft verdient en die foto omdat ze niet kom gelofen maakten ze zo dome foto maar echt ze verdient het omdat ze zo werd uitgescholden en gediscreemerd dus

  gefelicteerd 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.