John Abraham als voetbal ster

John AbrahamBollywood superster en hartenbreker John Abraham kan zich in zijn volgende filmrol volledig storten op zijn passie voor voetbal. Volgens de website sify.com is John erg enthousiast over zijn hoofdrol in de voetbal film ‘Goal’. John is naar eigen zeggen een enorme voetbalfreak en zijn passie voor het spel heeft hem vorige maand zelfs naar Duitsland gebracht om de WK finale live te zien. Het was al bekend dat John gek is op motor rijden. In de film Dhoom konden we hem bewonderen als leider van een motorbende die rijke zakenmannen berooft.

Het productieteam van de film ‘Goal’ is al druk bezig met het zoeken naar geschikte stadions in Engeland en Spanje. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit jaar nog gestart worden met de opnames van de film. Eerder werd door Indiase media gesuggereerd dat Saif Ali Khan de hoofdrol zou krijgen, maar volgens de regisseur, Vivek Agnihotri, is John Abraham voor de rol geselecteerd. Agnihotri kijkt uit naar de samenwerking met John omdat dat hij niet alleen een grote voetbal fan maar ook een serieuze speler is. © Bollywood.NL

28 REACTIES

 1. eindelijk begint hij weer met een nieuwe film egt leuk.
  maar die komt dan zkr volgend jaar

  john die voetbalt netals christiano ronaldo
  :P:P:P

 2. voetbal in movies vind k egt nie leuk dn houden ze meer met voetbal bezig enz dt haat k.want k hou nie zo veel vn voetbal.tenzij C.ronaldo,Robinho,ronaldo,zizou mee spelen,
  ciao

 3. het is gwn te gekkkk johnnnnnnnnn heeft intresse in voetballl

  kan niet w8 tot dat zijn film uit komt

  ben gwn de grootste fan van hemm(K)(K)(K)(K)

 4. aan $ .. paas die rol volgend keer naar mij als je bezet bent wil je? zal ik de groeten van jouw ook doen als dank! ahahah

 5. whaha JOhn zie iiCk niet vOetballen. iiCk zie hem Liever alleen Op mOtOrs.. rijden..

  Mjaa iiCk wil wel zien hOe hij dat dOet (vOetballen)

 6. Ik hou heel veel van voetbal en kijk er naar uit om die film in de bios te zien maar vind het wle een beetje raar dat se saif ali khan op zij hebben geset hij kan toch ook een rol krijgen in die film en wie wordt de actrice van de film ik hoop rani. heb haar met jhon nog niet een film gesien ddenk ik weet het niet seker of so al eene film hebben

  XxX-payel**

  en trouwens voetbal wordt extra leuk als spelers soals C.RONALDO en RONALDINO en ANDERE LEUKE JONGESN ER IN SPELEN EN VOOR AL c.ronaldo hij is echt een lekker stuk ahhahahah

 7. aai john als voetbalster ik zie het al voor me maar het wordt cker z’n standaard film over dat hij niet kan spelen ofzo en bij op eind heeft hij een heel belangrijke wedstijd en dan winnen ze(de team waarin hij speelt) die precies 1 min voordat het spel is afgelopen. maarjah als hij in de bios is ga ik hem tog kijken.

 8. Haay,
  We LOVE john & we weten cker dat ie het heel goed zou doen in die film !! Lekker ding + Voetbal= Talenttt !! WE Love john 4 ever !!
  Forever John
  xxxx
  John Lovers

 9. John je bent de beste ! wij vinden dat ze de juiste persoon hebben gekozen !!! als john in de film de hoofdrolspeler is word de film egt top !!!! kisses from pelien & razmaa (L)(K)

 10. hmmmmmmmmmmm ik wil hem wel zien in een voetbal broekje en in zijn lekkere gespierde buik:P Dat word mijn film!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.