Toiletten verstoren opname Bollywood film

MunnabhaiBij de opnamen voor de Bollywood film ‘Lage Raho Munnabhai’, het vervolg van Munnabhai M.B.B.S, stuitte de cameramensen op een onverwacht probleem. De toiletten waar een scene werd opgenomen, waren voorzien van sensoren en spoelden automatisch door. Elke keer als Sanjay Dutt en Arshad Warsi tijdens de opname langs de toiletten liepen, werd de opname door dit doorpsoelen verstoord en moesten ze steeds weer opnieuw beginnen. Het werd erger toen nog meer medewerkers zich in de toiletruimte verzamelden. De toiletten sloegen op hol en moesten uiteindelijk verwijderd worden. De film ‘Lage Raho Munnabhai’ komt op 1 september uit in India. © Bollywood.NL

10 REACTIES

 1. k vond die munnai bai M.B.B.S wel leuk maar ook te lang.maar dez ga k ook cker kopen.en trouwnes wie weet wt de voluitsprekende woord voor M.B.B.S is????pls seg t als je weet.als vast thnx.

  adios

 2. Hallo Seanya,
  M.B.B.S. is Latijns voor ‘arts’ en betekent Medicinæ Baccalaureus et Baccalaureus Chirurgiæ
  (Engels: Bachelor of Medicine en Bachelor of Surgery)

 3. heheh, dit nieuws was ook in de Metro (of was het nou Spits..) te lezen he, wisten jullie dat.. 😀 Toen ik het zag kon ik niet ophouden met lachen…..

 4. aaah vet
  sanjay dutt en arshad warshi zijn echt een goed koppel bij elkaar
  wordt zeker weer een gangster film als m.b.b.s
  verhoog me er al nu op

  laterz
  laila

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.