‘Dancing With The Bollywood Stars’ komt eraan

Dancing With The Bollywood StarsAls we de geruchten op Internet mogen geloven, komt Sony Entertainment binnenkort met een nieuw bestaand programma dat is aangepast voor Bollywood. Het nieuwe programma zou gebaseerd zijn op het populaire ‘Dancing With The Stars’. Voor Bollywood wordt het uiteraard ‘Dancing With The Bollywood Stars’. Bekende Bollywood sterren worden gekoppeld aan een professionele danser en gaan de competitie met elkaar aan. Wanneer het programma live gaat is niet bekend. Sony is nog met de onderhandelingen bezig. Sony heeft inmiddels al groen licht gegeven voor de Indiase versie van ‘Celebrity Big Brother’ zoals wij vorige week op Bollywood.NL hadden gemeld. © Bollywood.NL

20 REACTIES

 1. Iik hoop so erg daty het in nl seders komt hoe ik niet prsee daqn een kaart van sony te kopen weet je wel hoe duur se dan zijn 200 euro per jaar ja doie ik hoop echt dat het in nl seders komt hahahah weet je wat pas echt grqappig zou zijn jhon en rani een stel want rani kan totaal dansen en john totaal niet hahaha

  XxX-payel**

 2. Bollywooders kúnnen toch al goed dansen.. Voor de NLers was het moeilijk omdat ze het niet echt konden tenzij ze ook echt het beroep zelf beoefenden.. Maar aangezien ze in elke Bollywood-movie dansen zal het er niet al te spannend aan toe gaan bij deze wedstrijd.. Men zal enkel op de idool gaan stemmen, omdat ze toch allemaal even goed zullen dansen.. 🙂

 3. aiii beter dat Dancing With The Bollywoodstars gaat komen
  ik ga cker kijke!!:P
  Laat het maar beter snel komen mang !!!
  ik ga elke dag kijke mmet me vriendin(L)

  dOeii dOeii
  (K)(K)(K) thnxxx wie der voor heeft gezorgd dat Dancing With The Bollywood Stars op tv gaat komen!!!
  Please zorg er ook maar voor dat er nog meer programma’s komen van de Bollywooders;)

 4. niet te gelooven!!!!EINDELYK komen ze op zo n vette ideee nu kuunnen ze zien hoe moooi de echte sterren zyn ik ben er bly mee SUPPER

 5. oww wel leukk maar ik heb geeen Z-tv duss ikwee niet of ik hett kan kijken ?????
  maar verder wel leukk .

 6. kunnen we dat ook misschien op nederlandse tv zien? of via internet? ben benieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.