Amitabh Bachchan fans massaal naar filmfestival

Amitabh BachchanEen tiendaags filmfestival, gewijd aan Bollywood superstar Amitabh Bachchan, trekt duizenden fans van de populaire acteur naar Jaipur. Het Jaipur filmfestival werd afgelopen vrijdag geopend en duurt to 9 april. Op het festival zijn o.a. delen van de set van de film ‘Black’ te zien, evenas kostuums die gebruikt zijn in de film. Daarnaast zijn er diverse speciale foto’s en een expositie van schilderijen, die de kunstenaar Rajpal Singh van Amitabh Bachchan maakte. Tijdens het festival worden ook de twee nieuwe boeken, ‘Amitabh Tujhe Salaam’ van Shyam Mathur en ‘Main Amitabh Bachchan Bol Raha Hoon’ van Sumant Mishra, gepresenteerd. Acteurs Govinda en Sunil Shetty traden tijdens de openingsceremonie van 31 maart jl. op.

4 REACTIES

  1. amitabh bachchan = s00 goed.. !!
    hij is egt een heel goede acteur,, vooral in syn film black,, die is gew00n te g0ed voor woorden gespeeld !! šŸ˜‰

    hvj
    Xx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.