ADJUMA Party met Sabroso en Passion zaterdag 25 maart

ADJUMA Party met Sabroso en Passion

De zomertijd komt eraan! En om alvast in de stemming te komen is er op zaterdag 25 maart 2023 een nieuwe editie van de ADJUMA Party, het heetste feestje van Zuid-Holland!

En op deze editie zijn er twee top live bands geregeld te weten Sabroso en Passion. Tussendoor draaien DJ’s Shar en Senzy & Loyd MC de lekkerste hits van toen en nu.

Het feest vindt van 23.00u – 04.00u plaats in de sfeervolle Sir Winston CLUB te Rijswijk(Zuid-Holland), die bekend staat om haar stijlvolle, luxe en exclusieve ambiance. Sir Winston Club is centraal gelegen in Rijswijk. Naast station Rijswijk, op loopafstand van bus, tram en trein. Kom je met de auto? Parkeren is geen enkel probleem: gratis parkeren in de parkeergarage op de hoek van de Lange Kleiweg / Kessler Park.

In de club wordt de heerlijke Surinaams-Javaanse catering verzorgt door Royal Java Food met heerlijke gerechten uit Suriname.

DE EARLY BIRD KAARTEN ZIJN UITVERKOCHT, MAAR ER ZIJN NOG ENKELE KAARTEN IN DE VOORVERKOOP VOOR 15 EURO (deur 20 euro) Haal ze hier via www.adjuma.nl en wees snel want OP=OP! 

ADJUMA! – het heetste feestje van Zuid-Holland
Zaterdag 25 maart 2023
Sir Winston Club Rijswijk (ingang casino)
Van 23.00u – 04.00u
Muziek: SABROSO & *PASSION plus DJ’s *SHAR en *SENZY & LOYD MC! 
Tickets online via Eventbrite of op de avond bij de kassa (DUURDER!)

Info en VIP: 06-45971543 (WHATSAPP only)
It’s gonna be hot, so be there!!!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.