Govinda wil politie bescherming

GovindaOud Bollywood acteur Govinda heeft de Indiase overheid dringend gevraagd om politie bescherming. In een brief aan Sonia Gandhi geeft de oud-acteur, die nu politicus is, aan dat hij doodsbedreigingen heeft ontvangen van de Indiase onderwereld. De acteur kwam eerder in een kwaad daglicht te staan vanwege zijn vermeende banden met de Indiase terrorist Dawood Ibrahim. Ondanks het feit dat Govinda nog geen aangifte gedaan heeft bij de politie, heeft hij momenteel wel een zwaardere beveiliging toegewezen gekregen. Hij is Bollywood acteur en lid van het parlement, dus maakt hij daar aanspraak op aldus een woordvoerder van de overheid. © Bollywood.NL

5 REACTIES

  1. nou jaa zeg. ze zeggen dat hij banden met één of andere terrorist heeft en dan vraagt hij nu om beveiliging, die is bang,…..

  2. waarom moet die dan schrik hebben als hij banden heeft met een terrorist? dat begrijp ik nu niet!! hij heeft er zelf voor gekozen om banden te hebbe met een terrorist!

  3. waarom noemen ze hem: bollywood ster.. terwijl hij helemaal geen ster is en damm wat een nietje is die dikzak..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.