Saif Ali Khan hersteld na operatie

Bollywood ster Saif Ali Khan is afgelopen donderdag met spoed naar een ziekenhuis in Kuala Lumpur (Maleisië) gebracht. De acteur had een blinde darm ontsteking waarbij medisch ingegrepen moest worden. Saif was samen met vriendin Rosa in Maleisië voor de opnamen van een reclamefilm waar ze beiden in spelen. Tijdens het filmen klaagde hij over buikpijn en werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd de diagnose vastgesteld. Volgens Saif’s woordvoerder Bunty is de operatie geslaagd en gaat het weer goed met de acteur.

Saif Ali Khan | Bollywood.NL

9 REACTIES

 1. saif is sexy ik hou van u je bent schat ciaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 2. hey alles kids met jou met mij wel hoor ik ben fan van jou pppsssss wat is jou e-mail maar groetjeh natascha

 3. wtf?! wiie is met die shit aangekome over dat Sanjay Dutt moslim is?! wat is dat voor bullshit..! je hoort toch ook een beetje aan de achternaam waar de naam van afkomstig is? nou dang! dat heeft cker een bakra verzonne..
  want kijk maar naar de ouders van Sanjay
  Dutt. ik ben ff hun naam kwijt maar dat doet er niet toe. die waren toch ook hindoes?! Ow, dan is sanjay vast van geloof veranderd..nee mang geloof die shjit niet

 4. hallo iedereen.
  beterschap saif bhai.
  natuurlijk is Sanjay Dutt muslim.
  zijn vader is wel hindoe, maar zijn moeder is wel muslim. Hij was eerst hindoe, maar toen hij naar gevangenis ging werd ie muslim en dat is iets van 10 jaar geleden.Je moet niet alleen naar namen kijken, want niet alleen khanen zijn muslim.

 5. Hallo ich bin so verrückt von auch ich will auch gerne sehen hoffentlich wiest ihr was ich geschriben habt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.