Aftrap IIFA Awards door Amitabh Bachchan

Met het uitbrengen van zijn stem heeft Bollywood beroemdheid Amitabh Bachchan gisteren in Mumbai de activiteiten van de International Indian Film Academy Awards (IIFA) officieel gestart. Zoals wij in februari reeds gemeld hadden, vindt de zevende editie van de IIFA Bollywood Awards in juni plaats in Dubai. Ondanks zijn drukke schema heeft Bachchan, die brand ambassador is van de IIFA, tijd vrijgemaakt om het stemmen voor de genomineerden te volgen. Volgens Bachchan zal hij inhoudelijk wel betrokken blijven bij de IIFA Awards, maar niet optreden tijdens de shows.

Copyright - AP Photo/Rajesh Nirgude
Copyright – AP Photo/Rajesh Nirgude

3 REACTIES

  1. volgend jaar IIFA in Engeland …. jippe … Leeds(UK) heeft een goeie aannemelijke bod gedaan!!

  2. er zijn nog meer kapers op de kust. Een ander land wil ook heel graag de IIFA Awards doen.
    afwachten maar. Ik hoop alleen dat de mensen zich dan wel weten te gedragen. En dan heb ik het niet over de IIFA mensen, maar het publiek. 96 % van het publiek was perfect, maar altijd weer die nono’s die moeten gaan drinken en de artiesten en bezoekers lastig moeten vallen. Ik snap niet dat mensen dat in zich hebben, maar dat schijnt stoer te zijn of zo (drinken). Je bent juist stoer als je dat niet doet. Dan bederf je het ook niet voor overige bezoekers die wel met plezier weg willen gaan. Misschien een erfelijk gegeven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.