Gevangenisstraf voor Salman Khan

Volgens de Engelse nieuwssite BBC is Bollywood ster Salman Khan vandaag tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens het doden van zeldzame antilopen. Khan schoot de antilopen in 1998 dood in een natuurreservaat, waar hij tussen het filmen door uit jagen ging. Ook de Nederlandse nieuwssite Nieuws.NL bericht hierover. De Bollywood industrie heef geschokt gereageerd op het bericht, meldt ook Rediff.

(c) AFP File/Photo - Salman Khan

42 REACTIES

 1. Een van de grootste filmsterren van India, Salman Khan, is vrijdag tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens het doden van zeldzame antilopen.

  Khan schoot de antilopen in 1998 dood in een natuurreservaat, waar hij tussen het filmen door uit jagen ging. Zijn rechtszaak heeft zich zeven jaar voortgesleept. Bijna tachtig mensen hebben tegen hem getuigd.

  Tegen Khan, die hoewel hij bekendstaat als een onbehouwen macho al bijna vijftien jaar triomfen viert, loopt ook een rechtszaak in verband met een dodelijk verkeersongeluk. In 2002 reed hij in Bombay, waarschijnlijk per ongeluk, met zijn auto in op een groep mensen die lagen te slapen op een trottoir. Er viel één dode en drie mensen raakten gewond.

  mvg,

 2. No escape! Salman Khan sent to jail for one year

  Agencies / HindustanTimes.com

  New Delhi, February 17, 2006

  Actor Salman Khan has been sent to one-year imprisonment and charged Rs 5,000 fine after being found guilty of killing black bucks.

  The Chief Judicial Magistrate of the Jodhpur Sessions Court on Friday found actor Salman Khan guilty under Section 51 of the Wildlife Protection Act for killing these endangered species in 1998.

  However, Satish Shah and other actors booked for the same crime have been acquitted by the court.

  Salman Khan, along with actor Satish Shah and seven others, is accused of poaching two Chinkaras at a village near Jodhpur in 1998, during the shooting of the film Hum Saath Saath Hain.

  mvg,

 3. Hij hoeft voorlopig niet naar jail te gaan. Een maand ongeveer.
  En zijn vader, Salim Khan, zal in hogere beroep gaan.

  mvg,

 4. de volwassen salman die het niet eens door had dat hij volwassen is, zal het in de gevangenis ervaren dat hij geen papa s baby is.
  hij is denk ik op zo een manier verwend opgevoed dat hij zich contenu als een kleine jongen heeft gedragen die altijd alles te kunnen en alles te kunnen krijgen(denk aan Ash)
  maar ja hij heeft die vergissing gemaakt dat abbu salim niet overal kan zijn om iedere kreun die uit zijn mond komt, te vervullen.

  in werkelijkheid is deze jongen met teveel doelaar(lees liefde) opgevoed, maar te veel is ook niet goed
  zie het voorbeeld bij salim s zoon salman

  kijk hoe klein ze allemaal zijn, en hoe groot ze zich willen voordoen.

  een eenvoudig kut acteur denkt dat hij goedaa is.

  goede les, in elk geval om in de toekomst als een volwaardig man, die anderen respecteerd door het leven te gaan, en niet als een tweede handse oud versleten bitch.

  Jay

 5. hoi
  ik vind het wel zielig voor antilopen.
  maar dat is 8 jaar geleden dus waarom moet hij nu gestraaf worden
  dat is niet leuk voor hem en zijn familie en voor mij want ik ben een grote fen van hem
  een jaar dat is heel lang egt voor hem en zijn familie en voor mij ook
  ok ik ga ik hoop dat hij snel uit de gevangnis uit komt
  doei bye xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 6. nou eerlijk gezegd .. een rechtzaak duurt geen minuut maar wel jaren hoor dames … als er meer dan 50 mensen moeten getuigen dan weet je wel hoeveel tijd er voor moet worden uitgetrokken … dus ook al was he tna 10 jaar .. zijn straf moet hij zowiezo krijgen … zoals elk het met elk ander burger zou gebeuren ….

  mvg,

 7. het is wel zielig voor allebij salman en antilopen zoals soniya gezegt heeft hij moet zijn straf zoweer zo krijgen en het is ook jammer dat we 1 jaar geen films van hem te zien krijgen maar ja….ik maak mij alleen zorgen om mijjn geliefde:john abraham…..

 8. Mensen praten hier alsof ze heel wat weten over Salman Khan als persoon. Zelfs het koningshuis van Nederland jaagt nog op dieren. Ookal is dit verboden.

  En die bitch flikker Jay die praat alsof hij Amitabh bachan is: die moet maar even dimmen met zijn achterbakse gedrag. Je noemde Salman Khan een versleten Bitch? Je vind jezelf wel heel wat he? Je praat wel over een versleten bitch (Salman Khan) die op de site rediff.com is benoemd tot de knapste man van Bollywood. Hiermee verslaat hij John Abraham, Akshay Kumar en Abhishek Bachan.
  Normaal schrijf ik nooit wat maar ik moest wel reageren op die bitch Jay.

  Latez
  Tumhara Baap

 9. jha hoor antilopen zijn er nog zoveel van maar salman khan daar is er maar 1 van hoor en owja ik ben grote fan van hem naja hoe zeldzaam waren die antlopen dan als se egt zeldazaam warem mochetn mensen daar niet komen dus ik weet niet wat julie praten naja doei
  en trouwens hij hoeft niet eens in de gevanenis dat is egt domm antilopen en sind waaneer zijn julie dieren vrienden geworden naja moet gaan bye hopelijk komt hij vrij doei

 10. zijn jullie nou zo nep?? “ik maak me alleen zorgen om mijn geliefde John Abraham” Hij is maar een acteur..en denk je echt dat hij ooit op jullie zal vallen??..BULL SHIT!!! Wie word er nou verliefd op een acteur of actrice…hmmm….beetje raar..ze zien er knap uit…maar je hoeft ze dan tog niet gelijk……tjah..laat ook maar..

 11. mensen jullie praten te veel maar jullie weten niks hee als 1 iemand het leuk vind dat hij 1 jaar cel straf heeft is er nog miljoenen mensen die op dit moment huilen man wat praten jullie allemal shittt ipv dat bid 4 hem dat ie snel vrij is dan zien we weer de films van hem en jullie weten dat hij 1 van de knaapste actor van bollywood is en de mooiste en mensen praten hier over john john is een kleine sukkeltje die helemaal niks is bij salman khan

  mvg sohail

 12. hey mensen salman khan is de best beter dan de rest
  hij is gewoon de best john ebraham is niks
  salman rani en kajol zijn gewoon de best
  en karisma en udita en msigien nog een paar
  oh jah trwouwen ik heet ……….
  onthou salman die domme dieren zijn der
  nog altijd zijn en salman khan is beter dan een dier

 13. goh….waren er dan 50 getuigen aanwezig toen hij die beestjes doodschoot….sorry hoor maar ik lach me echt dood hier….dat er dagelijks duizenden “bedreigde” dieren doodgeschoten worden….daar kijkt toch geen hond naar of wel. Of moeten die mensen allemaal veroordeeld worden…dan zit t wel lekker vol in de gevangenissen over the world. Vind deze hele rechtzaak te belachelijk voor woorden…..

 14. oh wat erg . ik vind hem een geweldig film ster. ik vind het erg dat hij veroordelt wordt voor wat hij lang geleden gedaan heeft. en ik vind het jammer dat ik hen niet in mei kan zien

  de best film is ; lukky no time for love
  geweldig Johhhh

 15. Yo,

  kijk salman khan is uniek hero..
  natuurlijk heeft iedreen een favoriete acteur/actrice. maar kijk wie was eerder
  iedreen hier ik durf te wedde iedreen heeft
  wel films gezien van salman khan
  dan hoe kan je over zo iets praten man .
  inplaats van support naaien en nieuw komer ( jhone abrihim kansgeven)
  als hij zo goed is laat ze uitvechten 🙂
  ga niet zelf lope oordelene

 16. ik ben een rusishe meisje en een groote fan va salman ik ben echt tege dat jullie zeggen slechte dinges tege salman hij is een schat en jullie moeten getrots zijn om zo mooie en talante acteur te hebben ik hou van u salman je bent jonge van mijn leve ik zal bide voor u kusjes ciao i love you

 17. Ik vind dat Salman Khan krijgt wat hij verdient. Eerst rijd hij arme mensen dood in India en nu de dieren. 1 jaar celstraf is niet genoeg, hij verdient wel meer dan 1 jaar. hij moet ook niet dronken op straat armen indiaanse kinderen dood rijden. Is toch niet normaal. Wat denken die indiaanen wel niet, dat ze veel geld hebben en alles kunnen doen. ze moeten eens een keer lesje leren. Kut Bollywood sterren.

 18. zie de waarheid gewoon in
  Salman khan kan niemand tegen houden.
  hij heeft iedreen in macht underword of justitie.
  iedreen ziet hem als respect volle man.

  hij reedt die gasten neit met opzet dood
  media maakt het zo .
  wie weet heeft hij kk erg spijt maarja
  zijn leven wordt geneukt door media
  maar als nog ruleert hij alles zelfs media man

 19. Hoi allemaal,

  ik vindt dat je gelijk hebt mensen oordelen
  over iemand waar ze allen de fout zien.
  je moet ook aan de leven denken van die gast.
  zijn leven is verziekt door media vol stress
  hij kom leven niet meer inzien en zijn chaffeur pakte hem van achteren.
  moet je na gaan hoe betrouwbaar deze werold is.
  en iedreen loopt maar te oordelen kap er mee praat niet negatief over salman khan hij is er wees blij,

 20. Ik vind het maar onzin !!!!!!! Ten eerste is het acht jaar geleden , ten tweede niemand heeft het met zijn of haar eigen ogen gezien ! En ten derde het is maar dier ! In india gaan er elka dag tientallen onschuldige mensen dood , en als die mensen de politie omkopen komen ze vrij . En Salman krijgt 5 jaren voor een diertje !!!!????? O mijn god !!!!!! Hoe dom kunnen hindustanen zijn ! Ik ben zelf een Italiaan en grote fan van Salman . I vind het echt onzin man !

 21. zo die mensen komen nu pas achter na 7 jaar dan pas geven ze hem starf de polities in india zijn niet goed bij hun hoofd mensen zijn gewoon jaloers op hem omdat hij te mooi is maar ja ik hoop dat hij snel vrijkomt

 22. ja iki vind dat ook
  hij is best sexy
  maar een vraag is het waar dat shah rukh khan niet mee mag doen met de iifa van 2006 ?

 23. Hello there,

  I have read a lot of your writings ,and it seems that the most people here have really selfish thoughts about the fact that salman Khan is gonig to jail.. Because i only read here stuff like , o its really bad that he is going to jail cause know we cant see a movie of himm. Damnit ho selfish is this , I dont really dont like the fact that he killed those animals but one year jail is too much.

  anyway bye,,,

 24. @Esen

  how did you do that? it’s writing in dutch so… aub niet moeilijk doen gewoon nederlands oke dank u hartelijk

 25. amai ik dacht niet dat salman khan zo iets zou doen ik bedoel weet iemand dat van hem als hij een moordenaar is willen de actuerd een film met hem maken van mij mag hij de gevanenis in is een goede superstar maar moordenaar amaizeggg maar jij blijf best

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.