GSM diefstal brengt acteur in problemen

Bollywood acteur Nishit Verma heeft een zware week achter de rug. Na de diefstal van z’n GSM stuurde de dief pikante SMSjes in naam van de acteur naar zijn contactpersonen. De acteur, bekend van de film ‘Ab Tumhare Hawale Watan Saathiyo’, ontving enkele verontrustende telefoontjes van bekenden en vrienden (waaronder Bollywood acteur Virendra Saxena) die ’s nachts sexueel intimiderende SMSjes van ‘hem’ ontvangen hadden. Ze kregen het bericht: “Can we have sex tonight? Please reply by SMS”. Sommigen waren ‘not amused’ en dreigden direct een aanklacht in te dienen. Gelukkig kon de acteur goed aan de politie uitleggen waarom dit gebeurt was en liep het toch nog goed af.
(via MobileCowboys)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.