Basu, Deol en Chopra in film Barsaat

Bollywood actrice Bipasha Basu en Bobby Deol hebben gisteren (vrijdag 12 augustus) hun nieuwste film “Barsaat” in New Delhi aan de pers gepresenteerd. Ook actrice Priyanka Chopra was aanwezig om de film, die uitkomt op 19 augustus, toe te lichten.

Barsaat

Barsaat is het liefdesverhaal van drie jonge mensen. In de film zijn Arav (Bobby Deol), Kajal (Priyanka Chopra) en Anna (Bipasha Basu) met elkaar verbonden in een driehoeksverhouding. De titel “Barsaat” (regen) slaat op de karakters van de twee vrouwen: Kajal gelooft dat liefde een regen van emoties is en Anna gelooft in liefde op het eerste gezicht, hetgeen voelt als een blikseminslag.

In 1949 kwam al een film uit met de titel “Barsaat“. Daarin waren hoofdrollen voor acteurs Raj Kapoor, Premnath en de actrice Nargis.

10 REACTIES

 1. nou jah ze makern wel de laatste tijd leuke films bijvoorbeeld deze film maar sommige films hebben geen story en geen cultuur maar ik hoop deze film wel ik denk het wel net als de film waqt mere jeevan saathi zulkre films zijn echt lkeuk ik hop dat deze ook zo wordt

 2. de liedtjes zijn wel leuk van deze film ik denk dat het een mooie film is en is film mere jeevan saathe al uit

 3. Er was toch nog een film die BARSAAT heet, al eerder uit, met ook Bobby Deol als hoofdrol, met Twinkle Khanna erin… ?
  Of heette die film toch anders…?

 4. het heette inderdaad Barsaat . vindt ik wel gek dat Bobby deol weer eens in een film Barsaat gaat acteren als is et inhoudelijk weer anders dan nog lijkt het mij vreemd nou jah .. who cares …

 5. Barsaat is een heel mooi flim die ik zag,
  priyanka heeft heel goed gewerk vind ik en mooi akterde ze was heel prachtig barsaat is heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi flim !!!!!!!!!

 6. wOuw barsaat was de allermooiste film die ik ken samen met ishQ vishQ met shahid kapoor 🙂

  maar barsaat vond ik echt heel goed met die mooi muziek wat ze maken

  I LOVE BARSAAT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.