Preity Zinta lastig gevallen op mobieltje

Preity ZintaIn de Indiase stad Pune (vlakbij Mumbai) zijn deze week vijf pubers door de politie aangehouden, omdat ze actrice Preity Zinta lastig vielen op haar mobiel. De vijf belden Preity onder valse namen en stuurden haar sms berichten, waarin zij zich voordeden als acteurs Shahrukh Khan en Salman Khan.

De pubers werden aangehouden nadat Zinta op 3 augustus jl. een klacht indiende bij de politie van Mumbai. Op het politiebureau werden ze berispt en kwamen er uiteindelijk slechts met een waarschuwing vanaf. Uit onderzoek van de politie bleek dat medewerkers van Zinta’s gsm provider, haar nummer hadden doorgegeven aan de pubers. Dit tot grote ergernis van de actrice die uitdrukkelijk had aangegeven dat ze het nummer geheim moesten houden.

12 REACTIES

 1. nou jah zielig voor preity zinta maar ik hoop dat ze nu niet meer lastig wordt gevallen maar niet iedereen is zo maar nou jah sommige mensen zijn eenmaal zo gek om iemand te plagen nou jah veel pliezier verder preiity zinta

 2. Beter laten ze PREITY met rust hoor hoe kan je zo een lief onschuldig klein meisje lastigvallen
  LOVE YOU PREITY

 3. Goed voor der had ze maar niet die mms-clip van haar onder de douche op internet laten komen!!! Ik weet cker dat ze het wel weet dat het verspreid is en als ze het erg had gevonden dan zou ze cker naar de rechter gaan voor die mms-clip, maar dat is niet gebeurd en is ze lastig gevallen door mensen die cker die mms-clip hebben gezien. faya voor haar !!
  die mms-clip kan je nog steeds zien op http://www.bollywoodplaza.nl

 4. he ik denk echt niet dat prity het is ik weet niet wat die anonymous daar mee wil zeggen het zal wel een van die hoertjes zijn van nl of zo indiaase meisjes zijn helemaal niet zo dat hun een naakt laten filmen

 5. OMGGGG IK KILL DIE PUBERS!!!!!! IK SIE PREITY AL VOOR ME MET VAN DIE RARE SMSJES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WAAAR SLAAT DAT OP WIE GEEFT HET NR NOU WEGG LEKKER MEDEWERKERS HEB JJ DAN WEL NIET JJ KAN SE NIET EENS VERTROUWEN SE MOGE VAN MIJ LEVENSLANG KRIJGE VAN MIJ KUT PUBERS SOO THAT WAS ME I LOVE YOU PREITYY!!!!!! SO MUCH CUTIE PIE

  XXX IKRAM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.