Aamir Khan’s Bollywood weblog

In verband met het uitkomen van zijn nieuwe film ‘Mangal Pandey – The Rising’ heeft Bollywood filmster Aamir Khan een eigen weblog aangemaakt. Zijn weblog draait op de zogenaamde MSN spaces. Op zijn weblog plaatst hij berichten en beantwoordt hij vragen over de film. Op de site zijn ook een aantal foto’s te zien waarop hij aan het bloggen is in de auto naast zijn chauffeur.

Aamir Khan weblog

De film The Rising van regisseur Ketan Mehta gaat morgen (12 augustus) wereldwijd in première.

5 REACTIES

  1. ik heb gehoord dat het een mooie film is maar ik heb gelezen ik denk dat het geen leuke film is ik vindt aamir khan geen leuke acteur hij is zo saai

  2. prachtige film!alleen amir khan kan dit weer doen..terwijl die andere zogenaamde grote bollywood sterren derderangs bioscoop ‘hits’maken..amjad en kareena ..ooit naar een echte film geweest??zonde die commentaren…dit is india’s geschiedenis…een trotse met veel pijn…brilliant acting door khan..een goede zoon van india..de rest tipt niet aan deze man..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.