Bollywood films in Pathé bioscoop

Pathé: BollywoodHindi.Punt.NL meldt dat de film ‘Mangal Pandey, The rising‘ ook naar Nederland komt. Precies een week na de wereldpremiere op 12 augustus, is de film te zien in twee Pathé bioscopen in Nederland. Vanaf 19 augustus kunnen Bollywood liefhebbers hiervoor een bezoek brengen aan Pathé Buitenhof (Den Haag) en Pathé De Munt (Amsterdam).

Bioscoopketen Pathé lijkt definitief te zijn gezwicht voor Bollywood. Eerder dit jaar liet Pathé weten dat Indiase films worden opgenomen in de reguliere programmering. De film Kaal beet de spits af op 25 mei jl. Daarna was het Bollywood Filmfestival van 10 tot en met 12 juni in Pathé Tuschinski Amsterdam een groot succes.

Op 9 september wordt ook de film ‘Salaam Namaste‘ met Saif Ali Khan en Preity Zinta vertoond. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Pathé.

21 REACTIES

  1. Aanvulling: Pathe heeft The Rising nu geprogrammeerd in Pathe Arena ipv Pathe Munt. Bovendien nu in Pathe Tuschinski: Black, met oa Amithab Bachchan!

  2. Waarom niet in Utrecht? Ik weet dat daar niet veel hindoestanen wonen maar ik denk dat wel veel mensen zullen gaan en het zeer op prijs zullen stellen. In Utrecht wordt 1 keer per jaar een hindoestaanse film gedraaid terwijl mensen wel wat meer willen. Kijk bijvoorbeeld naar Den-Haag daar werd bijvoorbeeld Bunty aur Babli heel vaak gedraaid. Nja veel hindoestanen wonen hier niet zoals ik al heb gezegd maar toch het zou wel leuk zijn en over winst gesproken die maak je toch!

  3. Abhishek zie je ook op het laatst in Salaam Namaste .. leuk weer een special apppeareance als in Hum Tum?????

  4. ik heb Bunty aur Babli laatst ook gezien in Pathe Groningen. En ik heb Black gezien tijdens de IIDA in Amsterdam. Pathe is echt goed bezig!

  5. Haii MoppieYs
    iis iieYDreen hiiers0w hiind0ew staans 😀
    0eeeeewhh f0eg me t0ewwww school_Kids4@msn.com

    owhjaah nu ofer fiilms,, Ag alle films gaan ofer liefde en als laatst lefen de meisje en jongen lang en glukkig 😛 Miaa taaJ taaJ HoneYs (k) Lofe U all:D

  6. Jah heey pathe zit ook in Eindhoven maar daar draaien ze maar weinig bollywood films helaas,zou graag gaan kijken maar ja,moet maar wachten tot ik ze een keer op dvd kan kopen.

  7. Naar de film gaan doe je voor je eigen plezier. Dus wel leuk dat pathe met bollywood films komt. Kan dan gelijk een XL POPCORN nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.