Amitabh Bachchan terug in Who Wants To Be A Millionaire?

Het vervolg van de Indiase versie van “Who Wants To Be A Millionaire?” (in Nederland uitgezonden als “Weekendmiljonairs”) gaat in augustus van start. “Kaun Banega Crorepati?” begint dan aan haar tweede seizoen met de immens populaire gastheer Amitabh Bachchan. De nieuwe TV show, ook wel genoemd KBC2, is vijf jaar geleden gestart op Star television, India’s nummer 1 satelliet kanaal. De show betekende een comeback voor Bollywood legende Amitabh Bachchan, die toen diep in de schulden zat.

Kaun Banega Crorepati

De vorige versie van KBC was de populairste TV show van 2000. Het was voornamelijk Amitabh Bachchans charisma dat veel kijkers trok. Bachchan voegde echte glamour toe aan zijn shows door af en toe beroemde Bollywood sterren uit te nodigen zoals Shah Rukh Khan, Aamir Khana en Sonali Bendre. Deze deelnemers schonken het verdiende geld aan een goed doel. Amitabh Bachchan heeft getekend voor 85 afleveringen van de nieuwe versie van de show.

Lees ook: TV is big business geworden in India (Anil Ramdas)

9 REACTIES

 1. hij is cool en lekker .. hij maakt het deze keer weer zeer uitbundig en hopen op enkele mooie momenten …

 2. Kan iemand mij vertellen hoe ik Star television kan ontvangen????

 3. Ik heb ff verder gezocht maar we kunnen het echt niet ontvangen…

  Echt drama hoor…

  Thanx anyway!

 4. ur welcome .. maar als je dvd zoekt van iifa ga naar israr .. goede beelden hoor … heb het al …

 5. Ja dat heb ik ook al was alleen benieuwd naar kaun banega crorepati.
  Wel drama hoor dat we zo weinig hindoestaanse zenders hebben.

 6. ja klopt echte drama … star plus kunnen we helaas niet ontvangen

  Amitabh ka Djaan

 7. […] Bollywood ster Shah Rukh Khan zal Amitabh Bachchan vervangen als presentator van de populaire TV show “Kaun Banega Crorepati”, de Indiase versie van “Who Wants to Be A Millionaire”. Star TV had de show, die we in Nederland kennen als ‘Weekendmiljonairs’, in januari dit jaar al stopgezet, nadat gastheer Amitabh Bachchan(65) moest herstellen van een darmoperatie. In juli 2005 had Bachchan zijn comeback in de show gemaakt. […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.