Zusjes Shetty voor het eerst samen in Bollywood film

De Bollywood zusjes Shilpa en Shamita Shetty hebben gisteren in Bombay hun nieuwe film ‘Fareb’ aan de pers gepresenteerd. Het is de eerste keer dat de zusjes samen spelen in een film. De film ‘Fareb’ is een emotionele thriller, waarin ook acteur Manoj Bajpai een hoofdrol speelt.

Fareb

In de film is Manoj Bajpai getrouwd met Shilpa Shetty. Via zijn werk krijgt hij een affaire met één van zijn klanten, een getrouwde vrouw gespeeld door Shamita Shetty. De affaire leidt tot problemen binnen het huwelijk van Manoj Bajpai en Shilpa Shetty. Als dan de man van Shamita Shetty plotseling wordt vermoord is Bajpai natuurlijk de hoofdverdachte.

Shamita Shetty heeft eerder gespeeld in films als Mohabbatein en Zeher. Shilpa Shetty kennen we o.a. van de films Shaadi Karke Phas Gaya Yaar en Dus.

10 REACTIES

 1. Die film lijkt me niet zo leuk

  Ik moet echt zeggen.
  Deze site update heel snel
  hier haal ik de meeste GOEDE info vandaan!
  Thanks

 2. Hey Liza aka srk Lover…weet je wat srk zo bijzonder maakt voor mij?
  Dat hij naar Nederland komt, maar het Surinaamse volklied zingt!! Dan raakt hij wel me hart!! Dus SRK..ik ben een man maar ik hou echt veel van je..er is niemand die jouw zal overwinnen!! Ghuda Hafiez!!

 3. ik wist het egt niet dat ze zusjes waren.
  als zij zusjes zijn wat is Suniel Shetty van hun.

  byebye

 4. lijkt me wel een leuk film,
  maar het is weer echt zo’n tipische bollywood film en weetje wat zo grappig is?.. ze vervelen nooit !!:D

 5. he het lijkt mij een mooie film met de zusjes shettyy jah dat wil is ook wel eten wat iis suniel shetty van hun dann wil iemand hier snel antwoord op geven

 6. egt he ff seri ze zijn allebei kk eng hou op.als ze me haten kun je het gewoon zegge je hoeft niet perse die 2 enge susjes de foto op deze site zette.weet je wie pas sexy is (shereen)

 7. ja mang ash daar moet ik je wel gelijk in geven ze zijn wel eng maar ja wat kan je doen die producer van die film had niet genoeg geld dus zocht hij goedkope krachten voor deze film.en dan weet je al wie het zijn de susjes shetty.kleef met die man mee.
  en over die (shereen) gesproken ze is kk lekker.hou der he!!!

 8. sang brain je hebt de juiste woorden gebruikt voor die susjes shetty.misschien dat ze wel een aword winne voor het bezorgen vooor trouwma”S aan de mensen wie deze films hebben bekeken.tja die producer die had inderdaad wat financieele problemen maar kon hij eerder zijn eigen ma die rol geven dan die susjes.

 9. he weeet iemand waneer film shaadi karke phas gaya jaar uit komt want in india is hij nog steedt niet uit en de cd is al paar maanden in de winkel Shilpa is zo knap die zusje vind ik echt lelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.