Nederlandse kranten over IIFA Bollywood Awards

Een dag na de IIFA awards, die zaterdag werden uitgereikt in de Amsterdam Arena, besteden grote kranten van Nederland aandacht aan het “Bollywood” evement.

Trouw komt met de kop: “Bollywood glittert in Arena” en noemt het IIFA-evenement een gelikt marketingfeestje voor de Bollywood-incrowd. In hetzelfde artikel wordt gesteld dat de kaarten voor dit IIFA-spektakel peperduur waren en dat veel stoelen in de Arena daarom leeg bleven.

De Volkskrant noemt het artikel “Het Bollywood van de tulpen en de molens” en vondt de show saai en de toegang veel te duur. Van een ander artikel in die zelfde krant luidt de kop “Publiek blijft weg bij Bollywood Awards“. Daarin wordt gesteld dat het spektakel voor het promotiebureau Amsterdam Partners een succes was. Het bureau kon aan een Aziatisch televisiepubliek van miljoenen haar boodschap I AMsterdam kwijt.

Het Algemeen Dagblad noemde hun artikel “Bolly burgers in Indiase bling bling“. Ze hadden het daarin over veel mooie jurken, weinig curry’s en èrg hoge prijzen. “Maar wat moet je in vol ornaat als de helft van de stoelen leegblijft (er was gehoopt op 12.000 verkochte kaartjes), het programma een uur te laat begint (`Net India’, werd er fijntjes opgemerkt) en er geen pittige Indiase curry’s te krijgen zijn, maar louter oerhollandse hamburgers? Volgend jaar mag ons land in de herkansing. Wedden dat de kaartjes dan goedkoper zijn en er culinair erfgoed te bikken is?” aldus het Algemeen Dagblad.

De Telegraaf besteedt in twee berichten aandacht aan het evenement. In het eerste stuk “Bollywood voldeed niet aan verwachting” geven ze aan dat het Bollywood-spektakel in Amsterdam bij lange na niet het succes geworden is dat de gemeente voor ogen heeft gehad. Zowel sponsors als publiek hebben het massaal laten afweten bij de uitreiking van de Oscars voor de Indiase filmsterren. Of de gemeente volgend jaar opnieuw daadwerkelijk Bollywood in de armen sluit, is echter niet meer zeker. “We gaan eerst dit jaar evalueren, en er zullen zeker nog wat aanpassingen gedaan moeten worden, maar wat ons betreft was deze editie een succes”, aldus Wybenga in de Telegraaf. Het ander artikel in de Telegraaf is “Hindoestanen zijn buitenspel gezet“. Hierin wordt duidelijk gemaakt dat de hindoestaanse gemeenschap in Nederland zich buitenspelvoelt gezet bij het Indiase filmspektakel Bollywood, dat afgelopen weekeinde in Amsterdam plaatsvond. Anand Chandrikasingh, directeur van Radio Ujala, stoort zich in het bijzonder aan de houding van medeorganisator Amsterdam Partners. “Hun directie heeft ons enkele malen laten weten dat het hen niets uitmaakt of de Hindoestanen in Nederland wel of niet betrokken zijn bij Bollywood.” “Dure kaarten, een kwart gevulde ArenA en geen contact met Nederlandse Hindoestanen, dat vinden Amsterdam Partners en de gemeente geen enkel probleem.” Voor echte fans van de Indiase cinema was het volgens Chandrikasingh vrijwel onmogelijk de ArenA te bezoeken.”De kaartjes waren gemiddeld 125 euro. Het hele festijn was meer bedoeld om reclame voor Amsterdam te maken dan dat onze filmwereld werd gepromoot.”

42 REACTIES

 1. Verschillende dingen:

  Ten eerste was het ontzettend koud in de Arena. De uitgangen stonden wagenwijd open waardoor de wind vrijspel had. De meeste mensen hadden het erg koud. Zelf zaten we op het veld, vlak achter de eerste rij, waar de sterren en de VIP’s zaten (1/3 van het publiek was als niet betalende genodigde of pers aanwezig). Dat was zo’n 40 meter van het podium vandaan.We hebben het geheel bijna volledig via de videowall bekeken. Zielig voor de mensen die achter ons zaten en ook 260 euro betaald hadden. Zij zaten tot maximaal 70 meter van het podium vandan. En daar kwam de wind naar binnen gewaaid. De show begon om 10.20 uur en was pas om 2.30 uur afgelopen. Nognooit heb ik zo’n grote groep mensen verveeld naar een show zitten kijken. De eerste vakken, waar de VIP’s zaten zag je dan ook langzaam leeglopen. Het algemeen dagblad heeft het bij het juiste eind. Maar het was ook geen hindostaanse activiteit en daar hebben de mensen zich in vergist. Het is ter promotie van Amsterdam en niks anders. Het evenement is qua publieke belangstelleing welliswaar een flop maar voor de tv uitending en de promotie van Amsterdam, des te meer, een gigantisch succes. Een handje vol die hard fans zaten op de tweede ring. Die mensen hadden betere plekken verdiend, want zij waren het meest enthousiast. Het publiek op het veld, was timide en geenszins van plan de handen op elkaar te zetten. Die paar die hard fans hadden wat meer sfeer kunnen brengen in het geheel. Net zoals de wind die naar binnen gierde, was de sfeer in de Arena koud. Helaas ws ik niet op eigen gelegenheid daarheen, anders was ik al binnen een uur vertrokken. Ik denk dat je als fan zijnde er beter aan doet geen kaarten te kopen, maar bij de ‘rode loper’ activiteiten een beter zicht hebt op de acteurs, die voor 90% niet echt publieksvriendelijk zijn. Ze hebben weinig of geen aandacht voor de fans en stieren overal gelijk naar binnen met hun blik naar de grond. Weinigen hebben hen mogen interviewen dan wel fotograferen. Het was exclusief voor de maatchappijen die er geld voor hadden neergeteld. Als het volgend jaar weer in Nederland is dan ga ik er, ook als ik er gratis kaarten voor kreeg (dit jaar ook trouwens) dan ga ik er niet heen. EEn tip voor de organisatie. Zoek een kleinere zaal, heb je meer sfeer. Voor diege die er niet waren. Houden zo. Ik heb gesproken met iemand van de IIFA en die zei: “Het is een televisie evenement, daarop komt alles fantastisch over. Het beeldverslag ziet er uitstekend uit. Verder is dit een soort party van de sterren en daar mag publiek op een afstand naar kijken.” Volgend jaar is daar geen reden voor verandering aanwezig. Voor diege die er niet waren. Houden zo.

 2. Wat ik wel raar vind is dat veel mensen zeggen dat ze niks konden zien en naar de grote videoschermen moesten kijken. Als je ooit al een keer naar een bollywood award show heb gekeken weet je toch al dat voor eerst de sterren enzo zitten? En pas daarna komt het gewone publiek, dus het is vanzelfsprekend dat je de sterren ergg klein ziet op het podium. Daarom kan je dit soort shows beter gewoon op tv kijken. Ik vind wel dat de show op de nederlandse tv mochten worden laten gezien, want volgens mij waren de optredens wel erg leuk.

 3. Bollwood awards

  De uitreiking werd van tevoren in de media gelanceerd én gepresenteerd als een promotie voor de Indiase filmindustrie én Amsterdam en was zeker niet gericht op het Nederlandse publiek. Ticketprijzen van honderden euro’s getuigen van deze weinig realistische visie en indien Amsterdam Partners van te voren op de hoogte was dat er slechts een paar duizend mensen in de Arena zaten, dan hadden ze het ‘feest’ ook in een mooi én sfeervoller theater kunnen houden. Het product was een aanfluiting

  Maar ook bij een lagere prijs was het Nederlandse publiek niet massaal gekomen want de stereotype films waar Bollywood in de Nederlandse beeldvorming voor staat sluiten helemaal niet aan bij de culturele én cinematografische interesse van het potentiële Nederlandse publiek. Terwijl er toch een zeer warme belangstelling voor India is zouden de Nederlandse filmcritici er beter aan hebben gedaan om ook vooral te wijzen op de buitengewoon rijke en gevarieerde filmtraditie die in India bestaat. Dat kan ook niet anders want India is een ‘melting pot’ van culturen en tradities. Bollywood is India niet en de cinematografische parels zijn er voor het oprapen.

  Een aantal kleinere filmfestivals in Nederland zoals Himalaya Filmfestival, Film South Asia, Cinema India en Cinema Asia verheugen zich dan ook op een steeds grotere belangstelling uit binnen én buitenland.

  Met vriendelijke groet,

  Dr G.K. Mitrasing

  Teamleader Himalaya Filmfestival

  http://www.himalayafilmfestival.nl

  Hortensialaan 162

  1702 KJ Heerhugowaard

 4. ze is volgens mij gewoon een barbie
  die camera van jou kan volgens haar zeker haar schoonheid (make-up) niet opvangen.

 5. Hey John,,
  tnx 4 je verslag,,,
  ik ben ermee eens met die man van iifa:
  “Het is een televisie evenement, daarop komt alles fantastisch over. Het beeldverslag ziet er uitstekend uit. Verder is dit een soort party van de sterren en daar mag publiek op een afstand naar kijken.”

 6. Dit Kan gewoonweg niet. Dat sterren zich gedragen alsof ze meer verdiennen. Van je fans moet je het hebben want zij maken je tenslotte bekend. Als ze dat niet kunnen inzien dan zijn ze jammerlijk genoeg niet onze aandacht waard. Niet te verwachten trouwens van burgers uit een land waar volgens tradities em geloof gesteld word dat je respect moet hebben voor een ieder. Die ongeloofelijke hoge prijzen en misleiding van de organisatie is gewoon onrechtvaardig!

 7. Hallo allemaal,
  Bij deze wil ik reageren op de uitreiking van de IIFA Bollywood Awards. Ten eerste vond ik het een geweldig idee dat dit naar Amsterdam werd gehaald. Dit betekende dat heel veel hindoestanen in Nederland eindelijk hun idool van dichtbij konden zien en dit drie dagen lang. Allereerst was het jammer dat niet alle acteurs waren gekomen, voor sommige toch een teleurstelling. Ten tweede vond ik dat de commercie via reclame de uitreiking zo had opgefokt, dat de kaartjes uiteindelijk zo duur waren. De organisatie heeft via de commercie goed reclame gemaakt en dacht van “kassa”, wij kiezen de Arena, het raakt uitverkocht en het geld zal binnen stromen. Nou mooi niet dus. Ik was ook één van degenen die zich door de commercie had laten opfokken en had twee kaarten gekocht voor de uitreiking van de IIFA Bollywood Awards. Twee dagen na de bekendmaking van de voorverkoop kocht ik bij Ticketbox twee VIP-kaarten voor mij en mijn partner, ja ik herhaal twee VIP-kaarten voor samen € 520,-. Want ik dacht VIP (Verry Important People) € 260,- per kaart, dus dan zit je wel goed! Met andere woorden: goed uitzicht op de podium, comfortabele stoelen en zo nu en dan een drankje of wat eten halen (tegen betaling natuurlijk) om op een heel relaxte manier naar de uitreiking van IIFA Bollywood Awards te kijken. Maar helaas! Tot mijn verbazing kwamen wij op VIP plaatsen te zitten, waarvan de stoelen bij de plaatselijke amateur voetbalvereniging waren gehaald en de afstand tot het podium bedroeg ongeveer 100 meter. Gelukkig had ik mijn verrekijker meegenomen en kon ik nog wat van de artiesten zien. Links en rechts van mij hoorde ik alleen maar klachten van geïrriteerde mensen. Het niet goed kunnen zien, de afstand tot het podium, mensen die gingen staan( typisch koelies, nee ik dacht het niet, gebeurt overal, toch!) leverden de irritaties op en het was koud. En ja, het was koud. Dus dachten de meesten, onder andere ik, wat warms te gaan halen. Maar tot mijn stomme verbazing mocht je geen consumptie meenemen naar je VIP plek.
  Dus, zat er niks anders op dan in de hal van de stadion wat te gaan eten en drinken. De show kon je dan in de hal op de televisieschermen blijven volgen en dat voor maar € 260,-.
  Als iemand van de organisatie dit leest, vind ik het nodig op te merken dat iedereen die een kaartje heeft gekocht en het maakt niet uit of het € 85,- of € 160 of € 260 was, door die organisatie tekort is gedaan. Het was op zich een goede show, alleen qua locatie (veel te groot), toegangskaart (veel te duur) en het seizoen (te koude periode van het jaar) is verkeerd gekozen. Dus, als volgend jaar de uitreiking van IIFA Bollywood Awards weer naar Amsterdam wordt gehaald denkt u dan a.u.b. aan het publiek. Want slechts dankzij het publiek kunnen dit soort activiteiten plaatsvinden.
  Groet,

 8. Beste allemaal,
  Ik ben het helemaal eens met bovenstaande opmerkingen! Ik was vanwege het uitkomen van het boek ‘Behind the Scenes of Hindi Cinema’ ook als VIP uitgenodigd, maar had achteraf liever ergens in een hoger gelegen ring willen zitten. Vandaar had men denk ik beter uitzicht op het podium, wij zaten welliswaar dichtbij, maar keken tegen het podium aan en niet er op.
  Daarnaast was het VIP publiek zo verveeld/verwaand dat ik liever de sfeer vd echte fans had willen meemaken!
  Tevens was het zooo gruwelijk koud en was er geen mogelijkheid wat eten of drinken mee te nemen. Een grondige evaluatie is inderdaad op zijn plaats!!

 9. Sjoww k ben nie geweest..maar k hoor wel heel veel klachten. Volgens jaar is het ook weer in amsterdam, ik d8 zo van ja ik ga zeker maar zo te horen zit ik weer te twijvelen van moet ik wel gaan. lalli had je ook vip kaarten..so die sterren zijn wel arrogant hoor wnt voorig keer met tempetation had ik een foto van rani gemaakt en toen werd ze boos:S. Maja ik hoop dat de kaartjes volgesn jaar goedkoper worden en dat het is ahoy is.

  Groetjes..Shahrukh lover

 10. Ik heb nog eff een vraagie..
  wanneer gaan de sterren weer naar India?
  en waar is het? wnt ik wil ook gaan!!

 11. Hey hey
  Ik hoorde allemaal verschikkelijke negatieve dingen. Alleen buiten het feit dat je het niet zo goed zag ( WAT WE TE VERWACHTEN WAS ) was de sfeer super. Wie doet er dan ook geen jas aan als je naar de arena gaat ( ‘SAVONDS ) ik vind het echt doeloos
  volgend jaar ga ik weer
  als het hier komt
  Ik zou het zeker nog overdoen
  IK BEN TEVREDEN 🙂

 12. Kan iemand verifieeren dat Shahrukh Khan tijdens de IIFA-awards uit het niets met een surinaamse vlag op het podium verscheen en “fawaka alla sani boeng” riep ?.Dat is voor ’t geval je tussen het klappertanden door iets van hebt opgevangen, want niemand heeft het nog genoemd. Als dat zo is vind ik het een ontzettend genereus gebaar naar het (overwegend?) surinaamse publiek !.Zo’n gebaar maakt toch veel “leed” goed lijkt mij zo, maar goed ik was er niet bij dus het kan dat het leed onnoemlijk groot was.
  Een eerdere opmerking dat het meer een show voor de miljoenen fans BUITEN onze grenzen was vind ik wel een rake, want vergeleken bij de rest van de wereld is de schare fans ter lande maar een schijntje, dus geen wonder dat ze ons marginaliseren en verkleumd achter laten ?.Zou me niets verbazen gezien de gebrekkige promotie .

  Wat betreft de filmfestivals is de boodschap wel enigzins doorgekomen want bij elke voorstelling zag je wel ‘blanken’ maar vooralsnog niet in grote getale, ik denk dat de kloof in filmbeleving tussen hindoestanen en blanken nog veel te groot is. Niet dat het veel zin heeft die kloof te verkleinen want naar mijn oordeel was het doel v.d IIFA uberhaupt niet het bereiken van ’t blanke publiek, eerder een flitsend spektakel voor ’t M.O en India neerzetten en Cohen’s naad aanprijzen.
  Na afloop van een voorstelling pollde ik wat reacties van de aanwezige nederlanders (uit nieuwsgierigheid) en die waren over het algemeen positief (o.a over de muziek en sterren) maar niet voor herhaling vatbaar, het bleef een curiositeit zo’n film kijken en niet zozeer dat het hen mateloos boeide. VeerZara bv werd erg kleurrijk en prachtig gefilmd bevonden, ook de muziek (dat wat minder mocht), maar t thema te onrealistisch en de boodschap te moralistisch of belerend… en dat belerende zit er vaak dik bovenop bij een bolly film, is ook mijn mening.

 13. Dit klopt. In het parool staat het ook: “…Het was leuk om de grand old man Amitabh Bachchan op een fiets te zien binnenrijden – voorop een mandje met tulpen natuurlijk – en er was even een echt mooi en bijzonder moment toen Shah Rukh Khan een Surinaams petje opzette en het Surinaamse volkslied aanhief, tot verrukking van de duizenden op de tribune…”

 14. Aan het eind van de awardsuitreiking zei hij ook nog tegen alle Surinamers is de zaal: Wo Boks!

  Zij zijn goed in PR en propaganda.

 15. Opnieuw Amsterdam

  Het promotieplatform Amsterdam Partners, dat het filmevenement dit jaar naar de hoofdstad haalde, maakte vorige week bekend dat de kans groot is dat de uitreiking van de Indiase Oscars in 2006 opnieuw in Amsterdam plaatsvindt. Het platform zei dit contractueel te hebben vastgelegd met IIFA.

  ( Gevonden op Tiscali )

  Ik hoop het echt volgend jaar weer

 16. ik ben via via achter de schermen beland, ik zag zowat alle filmsterren die gingen optreden van een meter afstand.Maar een ding wat stinkt die abhishek b zeg, niet te geloven, en aishwaria is wel heel erg mooi, maar jammer dat ze zo’n hoge dunk heeft en zoveel kapsones.emraan hasmi is wel een lekker ding zeg ik heb met hem gezoend achter de schermen , dat was echt lekker!!!!!

 17. wowww hoe ben je daar gekomen..mensen het is wel genoeg met die opmerkingen van jullie ho0r..!!:P
  Majaaaaa plszzz mensen vertel wanneer gaan de sterren weer naar india????? plsz tell me ik wil naar schiphol!!:D

 18. Sharene leuk voor je!!!!!!!!!

  Liza
  ik weet het niet
  ik hoop nooit lol

  alleen volgens mij zijn ze alweer terug

 19. vele hindustanen die ik ken, wilden graag naar de iifa awardsuitreiking, maar ja wie van de gewone burger kan dat tegenwoordig betalen.
  ook fan van srk, en big B.

  word het uberhaupt wel uitgezonden!

  Het zou toch fijn zijn, vooral voor al die teleurstellende fans.

 20. Ik ben ook geweest kaarten van € 85. Ik vond het leuk ik had nog nooit eerder zo show gezien. Ik ben vaker in de arena geweest dus wist wel dat het aardig koud kan worden omdat de arena niet dicht is maar vanaf boven zag ik inderdaad veel legen plekken en mensen die gingen staan of wandelen. Ik hoorde op at5 dat de opzet van de show en plaatsen
  door de IIFA organisatie zelf is opgezet. Ik stel voor om volgend jaar een plat podium te nemen dan kan de langen zijden van de arena ook bezet worden volgensmij creër je zo meer plaatsen en natuurlijk moeten de kaartjes drastisch omlaag in prijs en ik snap best de mensen die Vip kaarten hebben gekocht dat ze verwachten dat ze wat zien!

 21. Hallo,

  Jullie MOETEN echt de site van The Times of India checken!! Zeer interresante artikels maar vooral reacties en mooie foto’s zien!!

  Of wisten jullie dat al??

  gr Bb

 22. Aan iedereen die wel naar de uitreiking is geweest het volgende verzoek:

  Ik ben tijdens de uitreiking een zilveren armband/ bracelet kwijtgeraakt. Het bestaat uit een rij van 5 tot 6 zilveren bloemen/ rozen van elk ongeveer 1,5 cm breed. Ik heb al heel vaak naar Amsterdam Arena gebeld en niemand heeft deze armband (nog) gevonden. Langs deze weg doe ik een beroep op de eerlijke vinder om mijn armband te retouren. Het spijt mij niet eens dat ik 260 euro heb betaald, stierf van de kou, nauwelijks de show kon volgen, niet mocht eten en drinken in het veld, maar alleen dat ik dit trouwsieraad van mijn moeder ben verloren. Het model kan waarschijnlijk niet meer gemaakt worden want zo maken ze de armbanden tegenwoordig niet meer.
  Hoe dan ook, ik zou dolblij worden gemaakt als iemand deze heeft gevonden en aan mij zou teruggeven…

  Ik hoor het graag…(0616594997)

 23. Wanneer de awards goedkoper waren geweest was ik zelf ook gegaan, maar helaas ook voor mij niet echt betaalbaar.
  Zelf vind ik het jammer dat de Indiase film niet meer aanslaat bij de “blanke” Nederlandse bevolking. Zelf ben ik ook een “blanke” maar ga al vele jaren naar het Filmfestival en andere plekken waar Bollywood en andere Indiase films worden vertoond, en ben zeer geinteresseerd in en aangetrokken tot de Indiases en Hindustaanse cultuur. Ben zelfs Hindi gaan leren o.a. om de films beter te kunnen volgen. Maar ik ben bang dat ik geen “doorsnee blanke” ben.

 24. sandra
  Ik heb niets gezien
  Ik vind het heel erg jammer voor je.
  Zomaar ben je hem daar kwijt geraakt
  gewoon door blijven bellen.
  Ook zielig voor je moeder

 25. Als het aan mij ligt wel, Guess Who, en ook de daarop volgende jaren :-))) Tot die tijd in ieder geval ook nog mijn verzameling Bollywood dvd’s die steeds maar groter wordt 😉

 26. Dag Bollywood-fans,
  ook ik was in de Arena, ken de Arena van vele voetbalbezoekers. Ik ben het met veel van jullie opmerkingen eens:
  de Arena was te groot, niet knus en dus minder gezellig
  het was te koud. Ja, het weer viel tegen, maar weinig gastvrij om niet aan noodmaatregelen te denken (warmtekanonnen). Arme sterren in hun mooie gewaden, koud dat ze het hadden ! (zei Preity Zinta ook..)
  – de kaartjes waren te duur voor wat je ervoor kreeg. Ik ben best bereid behoorlijk te betalen, maar wil dichter bij mijn sterren zitten en ze goed kunnen zien.
  – de uitreiking vond plaats aan de andere (lege kant) van de Arena. Naar ik vermoed is dit om veiligheidsmaatregelen gedaan (er zaten sterren bij die ernstig bedreigd zijn met aanslagen).
  – de afstand was dus te groot. Daardoor vond er ook geen interactie plaats.
  – er werd niet enthousiast gereageerd door de Vippers. De meeste inderdaad ‘blank’ (sorry). Over het algemeen wordt een Bollywoodster niet op juiste waarde geschat door personen die nooit naar Bollywoodfilms kijken en ook verder nooit iets mee te maken hebben dan voor deze keer commerciele belangen.
  – Een groot compliment voor Shahrukh Khan die een voortreffelijke presentatie heeft gehouden. Professioneel, maar ook warm en vriendelijk, onderhoudend en vrolijk. En in tegenstelling tot vele van mijn collega’s bijna nooit zijn ogen afgedekt met een of ander enorme zonnebril, of wegduikend voor de camera. Ook nooit te beroerd om even een woordje te doen, de vele handen pakken van zijn grote schare fans, en vriendelijk en attent naar alle mensen te blijven.
  Shahrukh Khan, je was grandioos.
  – Volgend jaar weer? Dan hoop ik ernstig dat de sterren mogen rekenen op een warmer en hartelijkere ontvangst, meer enthousiasme door echte grote fans die dichterbij kunnen komen, dat kaartjes goedkoper worden omdat organisatoren een denkfout hebben gemaakt door niet in de gaten te hebben dat Hindoestanen die gek zijn op Bollywood, nou eenmaal met het hele gezin deze films zien en ook met z’n allen naar zo’n evenement willen komen.

  Het is een lang verhaal geworden, maar in alle oprechtheid: ik heb erg genoten ondanks de kou en de afstand tot de sterren. Ik heb niets gedronken of gegeten, maar ik geloof dat ik niets gemist heb, want er waren geen roti’s, bara’s, samosa’s enz enz. beschikbaar!!
  Bollywoodfans, hopelijk ontmoeten we elkaar in betere omstandigheden volgend jaar!

 27. Eric, heb jij dan ook iets gehoord over dat 5 jarig contract?

  En is het van volgend jaar als zeker?

  Calamity
  Mooi gezegd 🙂

 28. Hi NenaNena.. de gemeente Den Haag heeft in ieder geval toegezegd tot 2008 het Filmfestival te subsidieren, dus tot dan is het er in ieder geval. Dus ja, volgend jaar is het er zeker. En ik denk dat het ook wel zal lukken om na 2008 door te gaan! 🙂

 29. Wowwww coool man..dus 5 jaar agter elkaar??
  Ik hoop dat mensen volgens jaar geen klachten meer hebben en dat we met ze allen ervan genieten. En zondag 13.00uur is het op tv Ned 1..Dus kijken mensen (het is nie te missen).
  En de sterren zijn al naar india :(:(

  CiaOo(K)

 30. ECHT WAAR NIE TT EGELOVEN MAN … hou ons niet voor de gek hoor Eric … zeg je meent het

 31. Hello,

  Ik ben zelf niet gegaan wilde wel een kaartje kopen voor 260 euro, twijfelde of je wel iets zou zien en blij te horen dat ik zoveel geld heb kunnen besparen.
  Ik ben ook bij de rode loper gaan staan bij het olympisch stadium dat was echt leuk de sfeer ook totdat er een dikke indier de pret kwam bedereven en een ander ruzie stond te maken met de organisatoren. Maar goed, genoeg sterren gezien (for free) van dichtbij.
  De mensen van de bewaking waren echt dom die zaten lage opmerkingen te maken als:’maak maar een foto van mij ik ben ook bekend” je weet typisch bakkara maar als marco borsato zou komen dan moest je hun zien!
  Ik had gehoord dat de sterren zouden blijven tot 15 juli voor shootings enzo maar ja of dat waar is?!?!?!?!!?

 32. woh you ik hoop dat het elke jaar zo wordt dan is het echt te gek ik ga mischien volgeend jaar hoop ik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.