Speciale OHM TV uitzending over Abhisekh Bachchan

Vorige week was Nederland in de ban van Indian Cinema. De IIFA awards hebben afgelopen zaterdag plaatsgevonden in Amsterdam Arena. OHM Televisie volgde tijdens deze dagen Abhisekh Bachchan en zendt een documentaire uit op zondag 19 juni 2005 om 13.00 uur op Nederland 1.

Abhisekh Bachchan

Abhisekh Bachchan, zoon van supersterren Amitabh en Jaya Bachchan wordt gevolgd vanaf het moment dat hij aankomt op Schiphol tot het moment van de daadwerkelijke uitreiking. Abhisekh was genomineerd voor beste acteur in een bijrol voor de film Yuva. Het hoogtepunt van deze documentaire is dan ook het moment dat hij deze award in ontvangst neemt. Ook zien we hem repeteren voor zijn eerste internationale dansoptreden met zijn vader en ster Aishwariya Rai.
Abhisekh Bachchan probeert al jaren zijn eigen stempel op de Indiase filmindustrie te drukken. Hij maakte zijn debuut in de film Refugee, maar zijn echte doorbraak maakte hij pas in de films Dhoom en Yuva. Kijkt u naar een persoonlijke documentaire over een jonge acteur vechtend voor erkenning.

Uitzending: zondag 19 juni 2005 om 13.00 uur op Nederland 1
Herhaling: zaterdag 25 juni 2005 om 10.00 uur op Nederland 1

12 REACTIES

 1. ik zou graag willen weten,wanneer de iifa award
  show op tv komt.omdat het wereldwijd uitgezonden is.alleen niet in nederland.
  maar ik hoorde dat het volgende week of binnen kort op tv komt. weten jullie misschien precies
  wanneer het hier uitgezonden wordt?en
  laten jullie mij het a.u.b.weten! alvast bedankt!

 2. hey weet iemand in welke hotels ze allemaal gelogeerd hebben???
  kan ik alvast aan m;n ouiders oor zingen voor volgend jaar??!!!!
  ik heb het net wel gelezen maar ben het nu kwijt>>>>

  alvast bedankt

 3. ze zaten in The Grand en in Krasnapolsky in amsterdam. De grootste sterren zaten in The Grand

 4. He,
  Ik las ja dat het wel op de nederlandse tv uitgezonden zou worden op 26 juni en dat er onderhandelingen waren met de publieke omroepen en sbs6.Dit is volgens mij zelfs op een persconferentie genoemd.
  Weet iemand nu hoe en wat??

  gr

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.