Afsluiting Hindustaans Filmfestival

In Den Haag is zondagavond 12 juni 2005 het zesde Hindustaans Filmfestival afgesloten met de Klassieker Mother India. Eerder in de middag konden bezoekers in het Lucent Danstheater genieten van het kleurrijke dansprogramma Nác Rangila, een wervelende dansrevue opgevoerd door een combinatie van een Hindustaanse en een Nederlandse dansgroep.

Het Hindustaans Filmfestival in Nederland werd gehouden van donderdag 26 mei tot en met zondag 12 juni 2005 en had als thema: “Bollywood” and the Global Force: Aandacht voor de invloeden van het westen op Indiase normen en waarden. De afsluiting van het festival betekent ook de afsluiting van de diverse activiteiten in Nederland, die de afgelopen drie weken in het kader van de Indiase film plaats vonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.