Arena wordt Bollywood-klaar gemaakt

Aanstaande zaterdag is de Amsterdam Arena het decor voor de uitreiking van de zesde IIFA awards. Vandaag is de opbouw van het podium en alles daaromheen gestart. Momenteel wordt druk gewerkt aan het Bollywood-klaar maken van de Arena voor de 15.000 bezoekers. Duizenden kabels, lampen en andere apparatuur wordt aangesleept om de diverse Indiase acteurs zaterdagavond in de schijnwerpers te zetten en toe te juichen.

Amsterdam Arena

Volgens Viraf Sarkari, regisseur van de IIFA awards, loopt alles voorspoedig. Hij benadrukt hoe belangrijk de IIFA awards zijn en geeft aan dat Amsterdam een belangrijke gateway is naar de rest van Europa. Hij verwacht veel toeristen uit Engelenad, Frankrijk, Spanje, Frankrijk en Duitsland.

Er is nog maar weinig tijd en de organisatie moet er nog hard aan trekken. Volgens Sarkari zijn ze gewend om op deze schaal te werken en weten ze uit ervaring dat het gaat lukken om zaterdag een spectaculaire voorstelling neer te zetten.

1 REACTIE

  1. als iemand op 10 juni gaat en foto”s van shah rukh khan maakt. mag ik ze dan please,please.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.