Ministerie ziet handel in Bollywood-festival

De Telegraaf bericht vandaag dat het Nederlandse ministerie van Economische Zaken het driedaagse “Bollywood-festival” in Amsterdam aangrijpt om de handelscontacten met India te verstevigen. Op uitnodiging van minister Brinkhorst en staatssecretaris Van Gennip bezoekt dan een Indiase handelsdelegatie Nederland en zal ontmoetingen hebben met ongeveer honderd Nederlandse bedrijven.

Business India

Met een economische groei van meer dan 8% en de bereidheid van de Indiase overheid om het land te moderniseren, is India niet meer weg te denken als opkomende economische macht. Het land is met ruim 1 miljard inwoners een interessante afzetmarkt voor Nederlandse producten. De vraag naar consumentenproducten groeit met 12 procent per jaar. Kortom, een markt met grote mogelijkheden op veel terreinen.

Het IIFA Global Business Forum op 10 juni van 13:30u tot 18:30u, is een platform waar overheid, bedrijfsleven en besluitvormers uit Nederland en India elkaar ontmoeten. Het business forum wordt gehouden in het nieuwe conferentie gebouw Expo XXI Mahler-4 complex, Gustav Mahlerlaan 18 in Amsterdam. Het Forum wordt gevolgd door een Trade Dinner in de wintertuin van het Krasnapolsky Hotel.

Burgemeester Cohen van Amsterdam en staatssecretaris Van Gennip verrichten vrijdag de opening van het Business forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.