Showbizz welkom voor Bollywood filmsterren

Om de aankomst van de vele Indiase filmsterren in Nederland voor de Indiase Oscaruitreiking op bijzondere wijze te vieren wordt Schiphol Plaza op 9, 10 en 11 juni deels omgetoverd tot een kleurrijke Indiase filmwereld.

Drie dagen achtereen, van ca. 08:00 uur tot 13:00 uur, kunnen Bollywood fans genieten van een wervelend onthaal van hun favoriete filmsterren zoals superster Amitabh Bachchan, Shah Rukh-Khan, Abhishek Bachchan, Salman Khan, Anil Kapoor, Sanjay Dutt, Shaid Kapur, Kareena Kapoor, Lara Dutta, John Abraham en Rani Mukerij in de nieuwe uitbreiding van Schiphol Plaza (aankomsthal 4). In totaal zullen naar schatting 150 acteurs en actrices de gates van Schiphol passeren. Vanuit Schiphol Plaza kunnen fans de aankomst van de filmsterren bij de gate op grote videoschermen volgen en hen vervolgens in levende lijve op de rode loper begroeten.

Kirtie Ramdas en Narsingh Balwantsingh, de gezichten van het Hindustaanse jongerenprogramma Chatney (OHM TV), presenteren de Bollywood Plaza show, die door de ritmische klanken van drumband Punjabi, de dansgroep KamalRoshan, videobeelden van VJ EK en muziek van DJ Prako wordt ondersteund.

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, moeten deelnemers aan het Bollywood evenement op Schiphol Plaza zich aanmelden via www.schiphol.nl. De toegang is gratis.

Wie kans wil maken op een persoonlijke ontmoeting met é©® van de Indiase filmsterren, kan dit aangeven via schiphol.nl. Bezoekers van Schiphol Plaza kunnen ook kans maken op twee VIP arrangementen voor twee personen, inclusief vervoer per limousine en VIP plaatsen voor de spectaculaire IIFA Awards uitreikingsceremonie in de Amsterdam ArenA op 11 juni. De prijsvraag bestaat uit het afmaken van een slagzin, die door een deskundige jury wordt beoordeeld. Deelnameformulieren voor de prijsvraag zijn in alle winkels en horecagelegenheden op Schiphol Plaza verkrijgbaar en kunnen bij Artitis, Gassan Plaza en Paolo Salotto Menswear eveneens op Schiphol Plaza worden ingeleverd.

6 REACTIES

 1. in een woord GEWELDIG EN GRANDIOOS ben er erg trots op dat II AWARD in AMSTERDAM wordt gehouden onze mooie wereld stad en niet in Casablanca soryy guys maar hier kunnen ze allemaal de stad en heel NEDERLAND lekker vrij gaan shoppen,reizen,lopen en wandelend en er is zoveel beziens-waardigheden in NEDERLAND dat beslist de moeite waard is om ze allemaal te bezoeken, het is nog eens goed voor onze economie en voor de promotie van AMSTERDAM .
  wat zou ik dit allemaal van dicht bij met m’n hele gezin willen meemaken

 2. oh oh what dont tell me that u are so proud.

  Now i think there is more intresting things to be proud in life.
  As i say what ever

 3. selaam,

  ik h0u van hinduse films
  sharuhan is the bestt en ami tabatsan ook(:
  ik hou van sharukhannn

  kusssss

 4. Waarom wordt er geen juiste dag datum en tijdstip vermeld.
  9,10 en 11 juni. Hier word t jammergenoeg niet het jaartal vermeld
  Heel slordig en onduidelijk de berichtgeving’.
  Ik vind het heel jammer hoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.