Bollywood actrice Helen klaar voor haar comeback met Brown

Bollywood actrice Helen klaar voor haar comeback met Brown

Bollywood actrice Helen er is helemaal klaar voor om na tien jaar haar comeback op het witte doek te maken. Ze heeft getekend voor de film Brown van regisseur Abhinay Deo. De actrice was voor het laatst te zien in Madhur Bhandarkar’s Heroine.

Brown is een neo-noir misdaaddrama gebaseerd op het boek City of Death van Abheek Barua. De film speelt zich af tegen de achtergrond van de bruisende stad Kolkata.

In een recent interview sprak Helen over haar rol in de film. “Toen ik voor het eerst werd benaderd, voelde ik mij zeer op mijn gemak door de duidelijkheid en zekerheid die het team mij gaf over mijn rol. Ik identificeer me met dit personage. Ik ben van plan om gewoon te genieten van mijn terugkeer op de set.”

“Ik was best nerveus toen ik zag hoe dingen zijn veranderd sinds ik voor het laatst op op het witte doek te zien was. Maar omdat ik getuige ben geweest van de verandering voelt het allemaal goed. En in feite, op zijn zachtst gezegd fascinerend, want dit is een ruimte die ik nog nooit eerder heb ervaren”, zegt Helen.

Helen debuteerde op 19-jarige leeftijd in de filmindustrie in de film Howrah Bridge met het populaire nummer Mera Naam Chin Chin Chu. Sindsdien is ze enorm populair en speelde ze in meer dan 700 films.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.