Bollywood film Jersey nu op Netflix

Bollywood film Jersey nu op Netflix

De Bollywood film Jersey is sinds gisteren te zien op Netflix.

De film, met in de hoofdrollen Shahid Kapoor en Mrunal Thakur, werd op eindelijk 22 april dit jaar uitgebracht, nadat de release diverse malen werd uitgesteld vanwege de corona lockdowns in India. Eén maand na de bioscooprelease is de film nu te zien op het streamingsplatform.

Veel Indiase films die de afgelopen twee jaar geen brede bioscoopreleases hebben gekregen, in binnen- of buitenland als gevolg van door pandemie geleide lockdowns, vinden nu een publiek op OTT-videostreamingplatforms.

Jersey vertelt het verhaal van een voormalige cricketspeler, die besluit terug te keren naar het veld en mogelijk zijn gloriedagen opnieuw te beleven nadat zijn zoon aandringt op een officieel cricketshirt. De film is geregisseerd door Gowtam Tinnanuri, die ook het origineel in 2019 regisseerde in het Telugu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.