Remake van Anand bevestigd

Remake van Anand bevestigd

Producent Sameer Raj Sippy gaat een remake maken van de film Anand (1971) van zijn grootvader NC Sippy. De populaire film had Amitabh Bachchan en Rajesh Khanna in iconische rollen. De vraag is waarom?

“Rekening houdend met het sentiment van het origineel en de emoties die eraan verbonden zijn, ben ik van mening dat veel verhalen van vroeger opnieuw verteld moeten worden voor de huidige generatie. De onderwerpen uit die films zijn ook vandaag de dag nog relevant. En daarnaast is er een grote vraag naar goede inhoud”, zegt Sippy.

“Wanneer we in onze eigen klassiekers duiken, vinden we vele juweeltjes van onschatbare waarde. Het is beter om naar deze prachtige film te kijken dan te zoeken naar verhalen, internationaal of regionaal”, zegt producent Vikram Khakhar.

“Door Anand in het post-Covid-tijdperk te plaatsen, waar we nu veel meer de nadruk leggen op de waarde van het leven, wordt het emotioneel nog sterker”, voegt hij toe.

Volgens de geruchten wordt er momenteel hard gewerkt aan het script. Noch de regisseur, noch de cast is bekend.

Fans hebben het nieuws niet positief ontvangen. Vele zijn van mening dat zo’n iconische film niet opnieuw gemaakt kan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.