Race 2 uitgesteld

Fans van Saif Ali Khan, John Abraham, Deepika Padukone, Bipasha Basu, Anil Kapoor en Ameesha Patel, die allemaal met smart ziten te wachten op de release van Race 2, zullen helaas tot volgend jaar moeten wachten. De releasedatum is namelijk verschoven naar januari 2013.

De film stond gepland voor een release in november 2012, maar de producenten hebben besloten om de film door te schuiven naar januari 2013. Race 2 staat nu gepland voor 25 januari. “Race 2 verschijnt nu op 25 januari 2013. Wij waren van mening dat het beter is om de film is januari uit te brengen”, aldus producent Ramesh Taurani.

De opnames voor deze film zijn nog altijd in volle gang. De cast en crew maken zich op voor de opnames in Turkije en Cyprus.

Regisseur Abbas zegt dat het publiek ook ditmaal kan rekenen op vele twists en turns in het verhaal en dat geen enkel personage 100% zwart of wit is getint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.