Vidya Balan verbijsterd na winnen van National Award

Actrice Vidya Balan is tijdens de aankondigingen van de National Awards uitgeroepen tot de Beste Actrice voor haar rol als Silk Smitha in de film The Dirty Picture. Dit is de eerste keer dat Balan de prestigieuze prijs award heeft gewonnen. Ze kan het nog steeds niet geloven.

“Ik wil het geloven .. een lang gekoesterde droom is eindelijk uitgekomen …. mijn eerste National Award … Ik weet niet wat ik moet zeggen …. ik wil regisseur Milan Luthira bedanken voor deze film. Dit is echt ongelofelijk … het is de grootste eer van het land … het is zeer speical … elke award is speciaal,” aldus de 33-jarige actrice in een interview met CNN-IBN.

Over haar rol als Silk Smitha zegt ze het volgende: “Voor de rol moest ik mentaal werkelijk alle remmen losgooien. En het succes van deze film heeft veel deuren geopend en creëert nieuwe mogelijkheden voor actrices binnen de Hindi filmindustrie. Het is prachtig om te zien hoe langzaamaan de lijn tussen zogenaamde art cinema en commerciële cinema vervaagd.”

The Dirty Picture is geproduceerd door Ekta Kapoor. De onofficiële biopic over het leven van de Zuid-Indiase actrice Silk Smitha werd een groot commercieel succes en ontving eerder dit jaar diverse awards, waaronder voor Beste Actrice en Beste Kostuums.

3 REACTIES

  1. helemaal top, je verdiend het, je het laten zien dat je kan acteren.
    Ga zo door want er zijn heel weinig dames in bollywood die goed kunnen acteren.

  2. Haar nieuwe film Kahaani krijgt ook hele goede reviews. Volgend jaar wint ze weer veel awards.

  3. Ja hoor, 1 van de beste actrices die bollywood heeft, u totally deserve it!!! Keep up the good work, kahaani will also be an blockbuster

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.