Wassenbeeld Madhuri Dixit onthuld

Gisteren kwam actrice Madhuri Dixit voor het eerst oog in oog te staan met zichzelf. Hoe? In Madame Tussauds werd gistermiddag het wassenbeeld van de beeldschone actrice onthuld. Na Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai Bachchan, Salman Khan, Hrithik Roshan en Kareena Kapoor is Madhuri Dixit de zevende Bollywoodster met een eigen wassenbeeld.

De actrice was vanaf het begin betrokken bij elk aspect en vind het een absolute eer om deel uit te maken van de Bollywoodcollectie in Madame Tussauds.

Wat vind jij van haar wassenbeeld?

9 REACTIES

  1. haha jullie hebben gelijk maar ik ben ook blij dt salman khan erbij staat en de andere ook ( hoera salman khan staat erbij )
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  2. Ik vind eigenlijk de echte maduri veel mooier

    Maar dit is ook mooi

    Alleen nog prianka chopra , aksay kumar en kajol

  3. Mmuah, ben er niet zo weg van; ogen kloppen niet (helemaal), beetje bleekjes en tja, die “madhuri smile” is niet in een wassenbeeld te vangen. Evengoed natuurlijk wel een leuke blijk van erkenning.

  4. madhuri is een top talent en zo een talent is duur om in een wassenbeeld van haar te maken dus madhuri heeft waarschijnlijk gewacht tot ze heel veel geld kreeg. een slimme zet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.