Joy Mukherjee opgenomen in ziekenhuis

Veteraan-acteur Joy Mukherjee werd op maandagochtend opgenomen in het Lilavati ziekenhuis in Mumbai. Dat zegt de woordvoerder van de 73-jarige acteur. De acteur is nog altijd in kritieke toestand. Joy kon niet meer zelfstandig ademen en ligt momenteel aan de beademing. De acteur was al geruime tijd ziek.

“Hij werd maandagochtend rond 10:30 uur opgenomen in het Lilavati ziekenhuis. Hij is al geruime tijd ziek,” aldus R.R.Pathak, woordvoerder van Joy. “Zijn vrouw Neelam Mukherjee is ook radeloos op dit moment,” voegt hij eraan toe.

Joy Mukherjee maakte in 1960 zijn debuut met de film Love in Shimla. Daarna was hij onder meer te zien in Shagird, Love in Tokyo, Bahu Beti, Ziddi, Phir Wohi Dil Laya Hoon, Ek Musafir Ek Hasina, Puraskar, Ishaara en Hum Hindustani.

Joy Mukherjee, oom van actrices Kajol en Tanisha, regisseerde ook de films Love in Bombay (1974), Chhaila Babu (1977) gericht, Saanjh Ki Bela (1981) en Umeed (1989).

1 REACTIE

  1. Goede acteur!
    Ik heb genoten van zijn films, vooral met Saira Banu. Ze pasten goed bij elkaar en leverden goed werk. Shagird was fantastisch.
    Get well Soon Joy!

    Your fan for always!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.