Joy Mukherjee overleden

Eerder deze week meldden wij dat veteraan-acteur Joy Mukherjee was opgenomen in het ziekenhuis. Hij had problemen met zijn ademhaling en werd in het ziekenhuis direct aan de beademing gezet. Zijn toestand verslechterde en op vrijdagochtend kwam het verdrietige nieuws dat de acteur is overleden. Hij was 73 jaar.

Joy Mukherjee, zoon van Sashadhar Mukherjee (mede-oprichter van de Filmalaya Studio’s) en Sati Devi (zus van Kishore en Ashok Kumar), maakte zijn acteerdebuut in 1960 met de film Love in Shimla. Daarna was hij onder meer te zien in Shagird, Love in Tokyo, Bahu Beti, Ziddi, Phir Wohi Dil Laya Hoon, Ek Musafir Ek Hasina, Puraskar, Ishaara en Hum Hindustani.

Joy Mukherjee, oom van actrices Kajol en Tanisha, regisseerde ook de films Love in Bombay (1974), Chhaila Babu (1977) gericht, Saanjh Ki Bela (1981) en Umeed (1989).

Bollywood.nl wenst de familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

3 REACTIES

  1. Gecondoleerd.
    Ik hoop zijn familie veel moed toe.

    Ik heb net te horen gekregen dat mijn neef is overleden hij was heel jong. Ik weet wat de familie van Joy nu voelen. Maar iedereen gaat dood daar is niks tegen te doen. wat we kunnen doen is allen voor hen bidden en hopen dat ze naar de hemel gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.