Celina zwanger van tweeling

Actrice Celina Jaitley, die vorig jaar in het huwelijk trad met hotelier Peter Haag, is in blijde verwachting van een tweeling. Dit zegt de actrice op Twitter. Hoewel Jaitley in april is uitgerekend, verwacht ze de tweeling een maand eerder. “Dank jullie allemaal voor jullie wensen voor onze tweeling. Peter en ik zijn uitgerekend in april, maar tweelingen komen vaak een maand eerder ter wereld, dus we gaan uit van maart.”

Jaitley kijkt uit naar het moederschap. “Zwanger zijn van een tweeling brengt de nodige risico’s met zich mee, maar daarnaast is het ook een unieke ervaring. Wat een prachtige reis.”

Een grote fan van Celina vroeg zich af waar de actrice nu eigenlijk naar toe is verdwenen, aangezien hij haar niet meer op tv of in films ziet. De actrice reageerde als volgt: “Ik ben met zwangerschapsverlof. Het is een beetje lastig om te dansen en een man te verleiden wanneer je zwanger bent van een tweeling.”

1 REACTIE

  1. Wat een lelijke man heeft ze, als ik naar haar kijk kan ze betere krijgen, maar ja geld speelt natuurlijk ook een rol..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.