Ganesh Hegde is vader geworden

Babyboom in Bollywood. Aishwarya Rai Bachchan en Lara Dutta zijn al bevallen, Shilpa Shetty en Celina Jaitley zijn zwanger. Ook Aamir Khan is opnieuw vader geworden. En deze week werd ook choreograaf en zanger Ganesh Hegde vader.

Zijn vrouw Sunayna is op 24 februari bevallen van een gezonde jongen met een gewicht van 8,2 pond. De kleine heet Giaan. Moeder en zoon maken het goed.

Hegde zegt dat hij nog steeds niet kan geloven dat hij nu vader is geworden. “Het is een ongelooflijk gevoel om te beseffen dat Sunayna en ik ouders zijn geworden… Ik kan nog steeds niet geloven dat ik nu vader ben. Giaan’s lieve glimlach, zijn kleine handen en de schattige gezichten die hij maakt geven mij een rustgevend en vredig gevoel.”

De choreograaf begrijpt nu pas het gevoel van miljoenen ouders wanneer ze hun baby in hun armen sluiten. “Het verzorgen van onze baby heeft mij doen beseffen wat miljoenen ouders voelen wanneer ze spreken over onvoorwaardelijke liefde en onbaatzuchtigheid en het feit dat je nooit op zoek gaat naar erkenning. Het leven voelt compleet en ik ben blij dat ik, voor de verandering, iets leer van mijn baby.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.