Vidyut Jamwal is niet single

Slecht nieuws voor de dames die na het zien van de film Force helemaal hoteldebotel zijn geraakt van acteur Vidyut Jamwal: Hij is helaas niet single. Vidyut heeft al ongeveer een jaar een relatie met tv-presentatrice Mona Singh. Dit maakte de acteur bekend in een recent interview.

“Mona en ik hebben elkaar ontmoet via vrienden. We zijn nu al een tijdje bij elkaar en ja ik ben zeker verliefd op haar. Ik ben zeer serieus over onze relatie,” aldus Vidyut.

De meeste acteurs die net hun eerste stappen in Bollywood zetten, ontkennen vaak hun relatie of verschuilen zich achter de zin: We zijn gewoon goede vrienden. Maar dat is niks voor Vidyut. “Waarom zou ik haar moeten verbergen? Ik wil niet dat mensen gaan roddelen. Als onze vrienden weten dat wij samen zijn en ik wil haar of onze relatie niet verbergen voor de wereld.”

En uiteindelijk komt ook het huwelijk ter sprake in het interview. “Ik droom al van trouwen sinds mijn 11e toen ik mijn eerste liefde ontmoette. Ik dacht werkelijk dat ik met haar zou trouwen. Ook in mijn vorige relatie had ik dat gevoel. Ik zou graag willen trouwen, maar ik geloof ook in het lot. Je kan je lot niet plannen.”

8 REACTIES

 1. khan jij kent hem dus misschien is het je tweede vader vraag het maar aan je moeder..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. james en khan het is voor even een beetje leuk, maar laat jullie ouders met rust want hun hebben met jullie geintjes niks mee te maken.

  btw force is een leuke film.

  Rahat

 3. Gaan ie beginnen met vader of moeder!!
  Dit geeft al aan wat voor klote opvoeding je hebt gehad…!
  Ongemanierd en achterlijke mens dat je bent ”khan”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.