Wie ging er recent onder het mes?

We hebben uiteraard weer wat gossip voor jullie, maar vandaag is het aan jullie, de Bollywoodkenners, om te raden over wie wij het hebben. Het nieuws van vandaag: Een zeer bekende acteur heeft ongeveer een jaar geleden wat cosmetische correcties laten doen rond zijn ogen.

Hij laat regelmatig enige correcties uitvoeren, maar je zou denken dat hij nu wel zou stoppen met deze bezoekjes aan de cosmetische chirurg. Helaas, de ingreep mislukte, nadat deze acteur tijdelijk weer aan de drank raakte. Nu blijkt al het werk voor niets te zijn geweest. Maar de acteur ging terug om het corrigerende werk onder zijn ogen opnieuw te laten uitvoeren. En ditmaal werd hij vergezeld door zijn vader, die dezelfde chirurgische ingreep onderging.

Deze acteur zweert bij een cosmetische chirurg uit Dubai. Hij laat daar namelijk ook al sinds jaren zijn haartransplantaties uitvoeren. De oogcorrectie was volgens zijn familie een nieuwjaarscadeau voor hem en zijn vader.

Weet jij over wie wij het hier hebben?

13 REACTIES

  1. Zo flauw, waarom wordt zoiets als guessing game hierin gezet. Alle acteurs en actrices doen dit. Allemaal neuscorrecties, lipcorrecties.
    Its a part of the bollywoodindustry.

  2. Het lijkt wel dat we aan een spelletje bezig zijn wie het kan radden over wie we het hebben. Wat is de hoofdprijs als je het goed hebt.

  3. dit slaat helemaal nergens op, sha rukh is een vaste bezoeker van de cosmetische chirurg, dat zou je ook kunnen schrijven.
    zoals vele andere

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.