Helen maakt comeback

Actrice Helen maakt binnenkort haar comeback in Bollywood. De Piya Tu zangeres is te zien in de film Jodi Breakers met in de hoofdrollen Madhavan en Bipasha Basu. De film is geregisseerd door Ashwini Chaudhary. In de film vertolkt ze de rol van een oma. Wat was er voor Helen zo speciaal aan deze rol?

“Ik wilde graag weer aan het werk. En toen deze rol mij werd aangeboden dacht ik van waarom ook niet. En ze wilden mij heel graag voor deze rol dus ik ging ervoor.”

In de film speelt Helen de oma van Milind Soman. “Milind speelt mijn kleinzoon. Op een bepaald moment is er een probleem en ze komen naar mij zodat ik hen kan helpen om een oplossing te zoeken.”

Helen staat uiteraard bekend om haar danskwaliteiten. Het is dan ook niet vreemd dat ze in de film een dansschool runt, weliswaar voor de ouderen. “Toen ik mezelf zag dansen, zei ik tegen de rest van de cast dat ze mij wel even wat danspasjes mochten leren.”

Dus mocht je Jodi Breakers kijken, kijk dan zeker uit voor Helen.

2 REACTIES

  1. heel leuk dat helen weer terug is in de film industrie, ze was een goede dancer en een hele knappe vrouw en nog steeds.
    ik heb heel veel film van haar gezien wauw helen mem to good.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.