Agent Vinod eindelijk klaar

De lang uitgestelde Saif Ali Khan productie Agent Vinod is eindelijk klaar en staat gepland voor een release op 23 maart. Dat zegt regisseur Sriram Raghavan ( Ek Hasina Thi en Johnny Gaddaar). “De opnames waren in december afgelopen en we kunnen nu eindelijk beginnen aan de post-productionele fase.”

Agent Vinod, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan en Kareena Kapoor, stond eerder gepland voor een release in december, maar doordat de film in productionele problemen belandde, werd de release uitgesteld. “De film staat nu gepland voor een release op 23 maart en ik hoop dat we niet opnieuw tegen vertragingen aanlopen.”

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar deze Indiase versie van James Bond. En jij?

3 REACTIES

  1. ik dacht eerder aan relatie verbreken , kijk nou een bijna 50er en een beginnner van 30 , dat zal mij later niet verbazen als het tot echtscheiding komt.

    Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar deze Indiase versie van James Bond. En jij?

    laat me niet lachen , Ra one was verschrikkelijk hetzelfde gedoe , dus deze sla ik over in de bios.

  2. Saif Ali Khan mag die Kareena wel nemen, het gaat tegenwoordig om het geld en beroemdheid. Wat is er mis met jullie? Kareena laat zich een paar keer nemen, en dan meschien 1 of 2 kind op wereld zetten en dan gaan ze scheiden. Daarna zoek Saif een andere b i t c h. Zo heeft Saif ook zijn zin en Kareena word ook rijker ervan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.