Emraan boycot awarduitreikingen

Hij mag dan wel twee van de grootste hits van 2011 (Murder 2 en The Dirty Picture) op zijn naam hebben staan, maar verrassend genoeg is Emraan Hashmi niet genomineerd in de categorie van beste acteur bij twee van de meest populaire awardshows. Dat is wellicht ook de reden dat de acteur heeft besloten om geen enkele awarduitreiking bij te wonen, tenzij ze hem betalen om daar op te treden.

Emraan zei: “Ik wens iedereen veel geluk die deel wil uitmaken van dit circus, maar het is niks voor mij. De nominaties, zijn hoe dan ook, nooit gebaseerd op basis van het werk. De meeste nominaties zijn niet verdiend. Uiteindelijk is het oordeel van het publiek veel belangrijker voor mij. Dat is mijn trofee.”

De acteur is duidelijk boos over het feit dat hij niet erkend wordt voor zijn rol in The Dirty Picture, waarvoor hij zowel van het publiek als de recensenten veel lof ontving. “Ik ben misschien niet de lieveling van prijsuitreikingen, maar ik word liever als winnaar gezien door de natie, dan door een jury bestaande uit vreemde mensen.”

Echter, voor beide awarduitreikingen zijn de nominaties bepaald door het publiek, die blijkbaar een andere mening hebben over de acteerprestaties.

5 REACTIES

  1. ohhhh ocharme!!! Hij is niet mijn favorite ik zie ooiet zijn mouvies maar Dirty picture was een hit en Murder 2ook niet slecht

  2. wat maakt hier vreemd?? Ik hb nooiet zijn filmen gezien maar die 2 filmen waaren altijd op media dusss

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.