Dostana 2 is een feit

Het regent sequels volgend jaar: Krrish 3, Housefull 2, Dabanng 2, Raaz 3, Jannat 2 en ga zo maar door. En we mogen er daar nog eentje aan toevoegen, namelijk Dostana 2. Filmmaker Karan Johar maakte dit gisteren bekend via Twitter.

Volgens Karan is het script klaar en zullen de opnames ergens in 2012 van start gaan. En net zoals in het eerste deel zullen de hoofdrollen worden gespeeld door Abhishek Bachchan en John Abraham.

“Dostana 2 gaat volgend jaar van start …. Het script is klaar… Abhishek en John zijn er ook klaar voor! De jongens zijn terug! Ook regisseur Tarun (Mansukhani) is er weer helemaal klaar voor ….,” plaatste een enthousiaste Johar op zijn Twitter-pagina.

De enige verandering binnen de cast is dat de vrouwelijke hoofdrol ditmaal wordt gespeeld door Katrina Kaif en niet Priyanka Chopra.

Het eerste deel verscheen in 2008 en was een groot succes. De makers hopen dat dit met het vervolg niet anders zal zijn. En ook wij hopen op weer een hoop hilariteit.

17 REACTIES

  1. Ik vind het zo belachelijk dat ze tegenwoordig alleen maar Katrina vragen voor films. Zij kan niet eens acteren! Zij is echt een hele slechte aanwinst voor Bollywood! Ze heeft de looks misschien, maar acteren? NOU NEE! Moge dat even duidelijk zijn! Ze kan amper goed die taal spreken, het is omdat het moet in die films… Wel een beetje vreemd, ach ja, de showbizz tegenwoordig…. We moeten er maar mee leven mensen! 😉 Weet zeker dat ze nog in tig films gaat spelen in de toekomst, tig item nummers gaat maken en tig mensen over gaat nemen. We zullen het zien! Ben in ieder geval geen fan van haar! 😀

  2. Ze kan idd niet dansen en acteren al helemaal niet.lijkt zo nep snap niet dat ze zoveel wordt gevraad…filmen in bollywood is niet meer zoals vroeger zoals dil to pagal hai, pardes, raja hindustani, akele hum akele tum…. Dat waren nog eens leuke tijden om film te zien…jammer

  3. Kom op jaloers? Echt niet. Iedereen die een beetje verstand heeft van acteren of uberhaupt verstand heeft weet dat Katrina er niks van bakt als het gaat om acteren. Het hele acteren is zo nep bij haar, zij is niks vergeleken met Kajol, Rani zelfs priyanka chopra kan beter acteren dan haar.

  4. Door die stomme katrina kijk ik bijna niet meer bollywood films, ze speelt overal. Ik weet waarom ze bekend is, indische jongens houden van blanke meisjes, dus daarom arghhhhh bollywood heeft geen waarde meer als ze zo doorgaan.

  5. @Big B.
    Groei op mens… jaloers? o.O Of kan je me vertellen waarom zou ik jaloers op haar zijn?
    Op wie ik jaloers kan zijn is Angelina Jolie. Ze is goddelijk mooi en ze is slim. Mensen als Katrina maken me eerder misselijk dan jaloers…

  6. nouwjaa zegg,,,

    Katrina kan zeker wel dansen;)
    en persoonlijk vind ik haar een leuke/goede actrice
    ze is misschien niet de beste, maar slecht is ze zeker niet!

  7. IK VINDT DE FILMS TEGENWOORDIG OOK MAAR NIKS ZO NEP EN AL HELEMAAL GEEN INHOUD DAS WEL HEEL SPIJTIG WANT IK KEEK GRAAG NA DIE FILMS IK HOOP DAT ER NOG VERANDERING IN GAAT KOMEN 🙁

  8. Mensen ik ben geen Indier maar ben echt een big big fan van India en zeker van Bolywoood.Ik vind heel spijtiggg echt waar dat directors en producers heben niet meer verhalen en doen kopie van Hollywood :(:(.Nou die kus scenes sex scenes die zijn echt niet voor Indishe filmen.Ik ben fan gewoorden van bollywood door zijn muziek dans en mooie romantishe verhalen niet zo stome sex scenes of korte rokskes en amerikaanse muziek met indishe woorden.
    Ik kijk nu geen nieuwe bollywood filmen zeker met die nieuwe actricen die kunnen niet acteren.Ik kijk altijd filmen van 80 en 90 toot 2004 Veer Zaara de rest zjn alemaal nieks van waard.Wat betreft van Katrina ik ben niet haar fan ik vind haar mooie maar geen Aishwarya of Rani of Hema Malini,zij heeft gen hit mouvies maar jah Ik wil trug die Indishe fimen met mooie song en romantishe verhalen :):):)

  9. Oww wat leuk,, Dostana vond ik echt een goede film waar je emotioneel bij kann worden en nog is lekker kan lachen, ik zou dostana 2 echt graag wille zien.

    Good Luck!

  10. @maria ik moet u volledig gelijk geven ik was echt heeeel grote fan bollywood nu kijk ik helemaal niet meer vind da heel erg want ik genoot ervan die fims 🙁

  11. bollywood is nu echt crap, je krijgt straks alleen maar domme sequels en achterlijke remakes van classics. En niet te vergeten die schaamteloze hollywood-remakes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.