Munnabhai deel 3: Munnabhai Ki Aatma Katha

Producent Vidhu Vinod Chopra en regisseur Raju Hirani zijn klaar om verder te werken aan het volgende deel van het meest populaire franchise product van de Indiase cinema: Munnabhai! En ondanks alle geruchten die de ronde deden, zijn er geen verrassingen in de cast. De 52-jarige Sanjay Dutt zal terugkeren als Munna, en Arshad Warsi als zijn geliefde sidekick Circuit.

“Sanjay en Arshad keren terug als Munna en Circuit. Wij zijn momenteel hard aan het werk met het script en hopen in 2012 te kunnen beginnen met de opnames”, aldus Chopra.

Bovendien is de film niet meer getiteld Munnabhi Chale America, maar Munnabhai Ki Aatma Katha. “Wij waren van plan om Munna en Circuit in het derde deel naar Amerika te sturen. Maar toen verscheen de film My Name is Khan en bleek dat ons script teveel leek op wat zij hadden gemaakt. Dus dat idee hebben we geschrapt en zijn verder gegaan met een nieuw idee.”

De film staat gepland voor een release in 2012! Dit is een film om zeker naar uit te kijken!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.