Nieuwe promo van Ladies vs Ricky Bahl

Op 9 december 2011 kun je, net als vorig jaar, weer genieten van Anushka Sharma en Ranveer Singh. Ditmaal zijn ze samen te zien in Maneesh Sharma’s film Ladies vs Ricky Bahl. Wie zal er winnen in deze strijd? De dames of Ricky Bahl?

Dimple Chaddha (Parineeti Chopra) is een brutaal 19-jarig meisje. Ze wordt verliefd op Sunny Singh, een fitness trainer. Raina Parulekar (Dipannita Sharma) is een zelfstandig en succesvolle 28-jarige vrouw in Mumbai en doet zaken met een kunsthandelaar genaamd Deven Shah. Saira Rashid (Aditi Sharma) is een 24-jarige hardwerkende weduwe in Lucknow en maakt kennis met een nieuwe vriend, de verlegen Iqbal Khan.

Drie zeer verschillende meisjes die elk voor een hoop geld worden bedrogen door deze drie mannen. Het probleem is dat hier eigenlijk gaat om maar een man – Ricky Bahl (Ranveer Singh), een vriendelijke en charmante bedrieger, die alleen maar op geld uit is.

Een toevallige ontmoeting brengt deze drie vrouwen bij elkaar die plechtig beloven om Ricky Bahl terug te pakken om hun geld terug te krijgen. Nu hebben ze alleen nog maar een plan nodig. En hier begint het spel voor Ishika Desai (Anushka Sharma), een jong en ambitieus meisje die met haar slimme ideeën ooit de top hoopt te bereiken.

Een woedend trio, een bedrieger en een meisje dat uit is op avontuur. Let the games begin!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.