Zoon Shakti Kapoor klaar voor debuut

De volgende Kapoor maakt zich op om zijn debuut te maken in de grote boze wereld genaamd Bollywood. Na dochter Shraddha, is het nu de beurt aan de zoon van acteur Shakti Kapoor, genaamd Siddhanth Kapoor, om zijn debuut te maken op het witte doek. Hij zal te zien zijn als scherpschutter in Sanjay Gupta’s film Shootout at Wadala.

Hoewel Kapoor zelf graag zijn debuut in een commerciële film had willen maken, vond hij deze erg aantrekkelijk vanwege de duisterheid en de intensiteit van de rol. Toen hij hoorde dat Sanjay de cast voor zijn film aan het samenstellen was, is hij naar hem toegegaan en heeft hem ervan kunnen overtuigen dat hij geschikt is voor een van de personages. “Het is geweldig om mijn debuut met zo’n donkere film te maken. Ik had Sanjay benaderd, omdat ik mij met enkele van deze personages wel kon identificeren. Ik voelde gewoon dat ik deze personages wel leven in kon blazen en heb Sanjay hier ook van kunnen overtuigen. En nu maak ik mijn debuut.”

De opnames voor Shootout at Wadala gaan pas over drie maanden van start. Naast deze film is het mogelijk dat deze jonge Kapoor ook te zien zal zijn in de remake van Satte Pe Satta met in de hoofdrol Sanjay Dutt. Ironisch genoeg speelde zijn vader in het origineel een van de jongere broers van Amitabh Bachchan. “Ik ben inderdaad benaderd voor de Satte Pe Satta remake, maar niets is nog zeker. Ik weet momenteel niet wat de status van het project is, want ze hebben verder nog geen contact met mij opgenomen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.